Lenovo

46 Gün Şarjı Giden Akıllı Telefon; Lenovo P70 Satışa Çıktı

Reklam

Teknoloji firması Lenovo yeni akıllı telefon modelinde batarya performansı ile kullanıcıların dikkat çekiyor. Lenovo P70 adlı bu modelde 4000 mAh gücünde bir batarya kullanılmış.

Evet gelelim asıl özelliğe ;

Lenovo P70 46 gün süresince açık kalabiliyor. Bir akıllı telefon için bugüne kadar duymadığımız bir batarya performansı, bu da telefonu daha dikkatle incelememize neden oluyor.

Lenovo P70 üretildiği yer olan Çin’de satışa sunuldu. Telefonun yerel fiyatı ise 1399 yuan (560 Türk Lirası). Firmanın bu dikkat çekici özellikteki P70 modelini Çin dışında satışa çıkıp çıkarmayacağı ise bilinmiyor. Çin dışında satısa çıksa da ülkemizde ki durumu belirsiz. Lenovo P70’in ülkemizde satışa çıkacağını düşünmekle birlikte ülkemizdeki fiyatı ne olacak işte burası belirsiz. Hatırlarsanız geçtiğimiz ay Lenovo Vibe Z2 Pro modeli ülkemizde satışa çıkarttığını düşünürsek önümüzdeki dönemlerde Lenovo P70, Türkiye’de pekala satışa çıkabilir.

46 gün şarj süresi olan Lenovo P70’ in teknik özellikleri ise;

  1. 5 inç, 720p ekran ve 246ppi derinlik
  2. Quad-core MediaTek 1.5GHz işlemci çipseti
  3. 1GB sanal bellek
  4. 8GB saklama alanı ve microSD kart desteği
  5. 13 megapiksel ana, 5megapiksel özçekim kamerası
  6. Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi ve Lenovo Vibe arayüzü

Lenovo P70

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu