Nasıl Yapılır?

Android Dosya İndirme Sorunu Çözümü

Reklam

Android dosya indirme sorunu çözümü, telefona bir şeyler kaydetmek istediğimiz zaman karşılaştığımız bir problemdir. Bunun başlıca nedenleri arasında; dosya indirmeye çalıştığımız android uygulamasına internetten dosya yükleme yetkisi verilmemiş olması, yüklediğimiz virüs programı ya da diğer güvenlik uygulamalarının yaptığı bloklar ve ön bellek problemidir.

Şimdi Android dosya indirme hatası çözümü için yapılması gerekenleri inceleyelim.

Güvenlik Uygulamalarının Kontrolü

Telefonda banka işlemlerinin ve kişisel dosyaların güvenliğini sağlamak amacıyla yüklenmiş güvenlik yazılımları genel bir koruma sağlamanın yanı sıra bazen baş ağrıtıcı problemler oluşmasına da yol açabiliyor.

Güvenlik uygulamalarını direkt kaldırmak sizi riske sokacağından yanlış ayarları düzeltmek için kontrolü sağlamak gerekiyor.

Güvenlik uygulamalarında yer alan izinler ve kısıtlamalar ayarlarına girerek, dosya indirme engelini kaldırmanız virüs programları nedeniyle engellenen dosya indirme hatasını çözecektir.

Dosya İndirme Yetkisinin Verilmesi

İnternet tarayıcısıyla ilk dosya indirdiğiniz vakit size izin uyarısı gelecektir. Bu nedenle yeni telefon alındığında ya da fabrika ayarlarına sıfırlandığında dikkat edilmesi gereken ilk noktalardan bir tanesi dosya indirme yetkisinin verilmesidir.

Reklam

Eğer yanlışlıkla izin uyarısını engellediyseniz ayarlar>uygulamalar>ilgili uygulama yolunu takip ederek izinler kısmından dosya indirme iznini verebilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu