Teknoloji Haberleri

Android N 7.0 Muhtemel Tanıtım Tarihi

Reklam

Bir çok değişikliği beraberinde getirmesi beklenen Android işletim sisteminin yeni sürümü 7.0 (Android N) tanıtım tarihi belli oldu. Android geliştiriclerinin ve kullanıcılarının merakla beklediği Android N, Google’ ın yıl içerisinde gerçekleştirdiği en büyük etkinlik olan  Google I/O’ da tanıtımı yapılacak. Kısa bir süre önce Google Android N ile ilgili ilk görüntüleri paylaşmış, üzerinde çalıştığı 7.0 sürümünün çalışmalarının artık sona geldiğini ve tes aşamasında olduğunu duyurmuştu.

Android N 7.0 Muhtemel Tanıtım Tarihi

Merakla beklenen Google I/O etkinliğine katılım için bilet satışları 8-10 Mart tarihleri arasında olacak. Etkinliği izlemenin bedeli ise 900 dolar. Google I/O etkinliği 18 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak. Etkinlik genel olarak geliştiriclere hitap etse de son yıllarda Android sürümü bu etkinlikte duyurulduğunu hatırlatalım. Ayrıca kapsamlı yenilikler ve haberler bu etkinlikte ön plana çıkıyor.

Google I O 2016

Google geleceğe yönelik planlarını da Google I/O etkinliğinde kamuoyu ile paylaşıyor, Mountain View’ da gerçekleşecek etkinlik canlı olarak izlenebilecek.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu