Nasıl Yapılır?

Android Telefonda Windows Nasıl Kurulur ve Çalıştırılır?

Reklam

Çeşitli nedenlerden dolayı Android işletim sistemi yeterli kalmadığında telefonda Windows’a ihtiyaç duyulabiliyor. Bu nedenle Android’in yanına Windows kurmak büyük bir önem taşıyor. Peki, Android telefonda Windows nasıl kurulur ve çalıştırılır?

Android telefona Windows 7 kurmak düşündüğünüzden daha basit ve kısa zaman alan işlemlerden oluşuyor. Windows 7’yi Android cihazlarınızda görebilmeniz için aşağıda yer alan adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

Öncelikli olarak Android üzerinde Windows’un çalışabilmesi için tasarlanmış olan Android Windows uygulamasını APK olarak indirmeniz gerekiyor. APK olarak indirmiş olduğunuz uygulamayı kurabilmek için bilinmeyen kaynaklardan yüklemeyi aktif hale getirmeniz gerekiyor.

Bu uyarı genelde Google Play dışında indirme yaptığınızda karşınıza çıkacaktır.

Ancak virüs tehlikesiyle karşılaşmamak için yalnızca emin olduğunuz kaynaklardan indirme yapmanızda sizin adınıza daha doğru olur.

Android Telefonda Windows Nasıl Kurulur Ve Çalıştırılır?
Kaynak: Youtube

APK dosyasını indirip kurduktan sonra karşılaştığınız Installed butonuna dokunun. Ardından Android işletiminin ara yüzü ortadan kaybolacak ve Windows kurulumu ile baş başa kalacaksınız.

Reklam

Windows 7 mobil sürümü yüklendikten sonra çeşitli uygulamaları çalıştırabilmek adına başlat bölümünde yer alan “Apps” ara yüzünü açın.

Cihazın kendi Android uygulamalarına geçiş yapmak istediğiniz zaman ise yine bu bölümde yer alan “Others”e tıklamanız yeterli olacaktır.

Telefonuna Windows sürümünü kurmak isteyenlere önemli bir uyarımız olacak. Uygulama RAM’i geniş olarak kullandığından sadece yüksek RAM’e sahip telefonlara bu uygulamanın kurulmasını tavsiye ediyoruz. Ayrıca bilgisayara android nasıl kurulur yazımıza da göz atabilirsiniz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

2 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu