Nasıl Yapılır?

Android telefonlarda SMS Zamanlama Nasıl Yapılır?

Reklam

Android işletim sisteminin en büyük özelliklerinden biri de açık kaynak kodlu yazılım yapısı. Geliştiriciler rahatlıkla istenilen veya olmaz denilen konularda açık kaynak kod yazılımının rahatlığı ile bir birinden kullanışlı uygulamalar ortaya çıkartıyorlar. Özel günleri mi unuttunuz? Unutkanlığınız mı var? Sms göndereceksiniz ama şimdi değil? Android telefonlarda SMS Zamanlama Nasıl Yapılır sorusuna cevap arayanlar için hazırladığımız yazımızda belki de ihtiyacınız olmayacağını düşündüğünüz bir konunun çözümünü bulacaksınız.

Anlık mesajlaşma uygulamalarının rağbette olduğu ve sık kullanıldığı bir gerçek. Teknolojinin geliştiği ve yepyeni Android akıllı telefonların piyasaya çıktığı bu dönemde anlık mesajlaşma uygulamalarını (WhatsApp, ChatOn, Viber gibi…) kullanmayan yada zamanlı SMS atma ihtiyacı olan bir kullanıcı iseniz yazımız ilginizi çekebilir.

Android telefonlarda SMS Zamanlama Nasıl Yapılır?

  • Google’ın Andorid için resmi mağazası olan Google Play Store’dan SMS Scheduler diye bir arama yaptığınızda sonuçlarda çıkan uygulamalara göz atın.
  • Uygulamayı seçtikten sonra kurun ve açtıktan sonra yeni bir mesaj yazmaya başlayın.
  • Mesajınızı yazın ve göndereceğiniz kişiyi ve zamanı belirleyin.
  • Bu aşamadan sonra belirlediğiniz vakit geldiğinde program o mesajı kişiye iletecektir. Telefonunuzda root olmasına gerek yoktur fakat bazı uygulamalar bu izni ihtiyaç duyabilir. Uygulamaları çekmeden önce mutlaka ön bilgilerini okuyun…

Not: Google Play Store’ da yani Android telefonlar için mevcut mağazada seçeceğiniz uygulamalar arasında yukarıdaki anlattıklarımızın bazıları çelişebilir. Ama mantık olarak tüm SMS SCHEDULER (ileri tarihli sms gönderme) uygulamaları hemen hemen aynı çalışır. Tasarımsal değişiklikler uygulamaya göre değişir. Hangi uygulamayı sevip kullanacağınıza deneyerek karar verebilirsiniz…

Android Telefonlarda Sms Zamanlama Nasıl Yapılır?

Samsung Akıllı Telefonlar için Zamanlanmış SMS Gönderme Nasıl Yapılır?

Normalde herhangi bir Samsung modeli satın aldığınızda bu özellik telefonunuzda olmayabilir. Fakat Note ve Galaxy serilerinde bu durum değişiyor. Samsung SMS uygulaması ile mesajınızı istediğiniz tarih ve saatte gönderebilirsiniz.

  • Samsung’ un kendi orjinal SMS uygulamasını açın.
  • Mesajınızı istediğiniz gibi yazın.
  • En yukarıda “+” işaretine yada sağ üst tarafta bulunan üç noktaya basarak TAKVİM uygulamasına erişin.
  • Mesajınız için zamanladığınız tarih ve saati girin.
  • Tamam tuşuna bastığınızda SMS’ iniz kurguladığınız gibi zamanlanmış olacak.
Samsung Kullanıcıları İçin İleri Tarihli Sms
Samsung Kullanıcıları İçin İleri Tarihli Sms

Bugünkü yazımızda sizlere Galaxy ve Note serilerinde zamanlanmış SMS nasıl atılır, nasıl gönderiliri paylaştık. Bunun yanında diğer marka ve modeller için SMS Scheduler uygulamasında işlemi nasıl yapacağınızı gösterdik. Sizler de normal mesaj uygulamasında özel günlerinizi yada hatırlatmalarınızı önceden planlayabilirsiniz.

Reklam
Göz Atın:  Android Telefonlarda Numarayı Gizleyerek Nasıl SMS Atılır?
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir Yorum

  1. Bir çok uygulama var bu sms zamanlama işini yapan siz hangisini tavsiye ediyorsunuz ona göre baksaydık?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu