Uygulama

Android’e PUBG Oyunu Nasıl Yüklenir?

Reklam

Kullanıcı beklentilerinin ne kadar yüksek olduğunu fark eden yapımcılar ilk olarak Çin merkezli dağıtmaya başladığı PUBG’yi diğer ülkelerde de indirilebilir hale getirmeye başladı. Şimdilik tüm ülkelerde indirme şansı mevcut olmasa da PUBG oyunu android oyununun Kanada’da indirilebilir hale geldiğini belirtmemiz gerekiyor.

Çin’den sonra bu ülkede oynanabilir hale gelen PUBG’nin kısa zaman içinde hızlı bir şekilde neredeyse tüm ülkelere yayılmaya devam edeceğini düşünüyoruz.

Android PUBG Sürümü Gerçeğiyle Aynı Mı?

Android’e Pubg Oyunu Nasıl Yüklenir?

PUBG oyununun Android sürümü de aynı yapı taşları üzerine kurulmuş durumda. Yani aynı oyun motoru Unreal Engine 4 kullanılarak tasarlandı. İlave olarak 8 kilometre kare genişliğin bulunan Miramar isimli harita da PUBG Android sürümünde yer alacak. PC kullanıcılarının 30 dolar ödemekte olduğu bu ada Android için ücretsiz olarak kullanıma sunulacak.

iOS iPhone İçin Çıkacak Mı?

Oyun Android’e çıktıktan sonra mobil dünyanın diğer bir yüzü olan iOS’a çıkıp çıkmayacağı da şimdiden merak konusu oldu. Şuan için oyun yapımcılarından iOS’a çıkıp çıkmayacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadığını belirtelim.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 4]

Reklam

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu