Mobil

Apple Ceo’ su Tim Cook Açıklama Yaptı!

Reklam

Tim Cook Washington Post gazetesine vermiş olduğu görüntülü röportajda iPhone 7 ile ilgili birçok önemli konuya değindi ve tozlu noktalara açıklık getirdi.

İlk olarak Apple cephesinde yaşanan değişimlerden söz eden daha doğrusu soruları yanıtlayan Tim Cook görevi devraldığı 2010 yılının ardından şirketin 4 kat büyüme kaydettiğini vurguladı.

Apple Ceo' Su Tim Cook Açıklama Yaptı!

iPhone satışlarının yavaşladığına ilişkin gelen bir soruyu dikkate alan Tim Cook bu durumun tedirginlik oluşturacak kadar mühim olmadığını, bazı zamanlarda bu tarz istisnalar yaşanabileceğini belirtti. Apple Watch ürününün de sektöre dahil olmasıyla birlikte farklı bir alana açıldıklarını vurgulayan Tim Cook, birçok çekirdek teknolojinin gelişimini sürdürdüklerini de belirtti.

Steve Jobs ile ilgili demeçlerde veren CEO onun yerini doldurmanın mümkün olmadığını ve farklı bir kişiliğe sahip olduğunu vurguladı.

Apple Ceo' Su Tim Cook Açıklama Yaptı!

Reklam

Sanal Gerçeklik teknolojileri üzerine de önemli açıklamalarda bulunan Apple CEO’su Tim Cook henüz bu teknolojinin tomurcuk düzeyinde çekirdek bir teknoloji olduğunu belirtti. Ayrıca kapalı kapılar ardında bu konuya ilişkin önemli çalışmalar sürdürdüklerini de belirtti.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu