Giyilebilir Teknoloji

Apple Watch 2 Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

Reklam

Bir süredir hakkında dedikodular yayınlanan Apple Watch 2 bir kez daha gündeme geldi. Teknoloji kullanıcıları tarafından merak edilmekte olan bu akıllı saat ne zaman tanıtılacak, hangi tarihte satışa sunulacak ve diğer tüm detaylar haberimizde…

Apple akıllı saat kesiminde bir süredir ses çıkmıyordu. Nihayet bu sessizlik dindi ve Apple Watch 2’ye ilişkin DigiTimes kaynaklı yeni bilgiler yayınlandı.

Tedarikçilerin ortaya koymuş olduğu bu bilgilere göre Apple firması ikinci nesil akıllı saat cihazları için büyük atılımlar yapmayı hedefliyor. Şuana kadar Apple Watch 2 akıllı saat modelinin sahip olduğu donanım ve tasarım seçeneklerine ilişkin en ufak bir sızıntı dahi yaşanmamış olsa da firma bu ürünle birlikte büyük satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor.

Apple’ın Watch 2 ile Hedefleri Büyük

Apple Watch 2 Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

Teknoloji kaynaklarına ilk sızan bilgilere göre Apple’ın ay içerisinde iki milyon Apple Watch 2 akıllı saat modeli üretmeyi planladığı ortaya çıktı. Zaten dünyada akıllı saat kullanıcılarının büyük bir kesimi Apple’ı tercih ediyor. Birde bu rakama bakacak olursak Apple firmasının oldukça agresif bir rekabet oluşturmayı hazırladığını düşünmeden duramıyoruz.

Aynı şekilde DigiTimes kaynaklı olan bir diğer habere göre Apple Watch 2 akıllı saat modelinin tanıtımı için Eylül ayının gelmesi bekleniyor. 14 aydır akıllı saat dalında hiçbir yenilikle öne çıkmayan Apple firması iPhone 7’ yle birlikte üretmiş olduğu yeni akıllı saat modelini de tanıtacak.

Reklam

WWDC 2016’da Apple tarafından duyurusu yapılan Apple Watch 2 watchOS 3 sürümüyle kutusundan çıkacak ve içerisinde bulunduğumuz yılın üçüncü çeyreği itibariyle satış listelerindeki yerini alacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

2 Yorum

  1. Apple Watch 2 adından bence çok söz ettirir apple akıllı saat konusunda baya iyi haberler veriyor

  2. Apple Watch 2 sene sonuna kadar satışa çıkacak diye biliyorum ben @Androidegel siz haberde Eylül demişsiniz baya bi erken ama takipteyim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu