Teknoloji Haberleri

ASUS, CES’te Ödüle Doydu!

Reklam

Asus birkaç farklı alanda, 2015 International CES fuarında tam 7 ödül alarak, adeta ödüle doydu. Son yıllarda ürettiği cihazlarda performans ve tasarıma üst düzey önem veren teknoloji markası ASUS, bu sene yenisi düzenlenen CES 2015 fuarında verilen ödüller, teknoloji alanında verilen en prestijli ödüller arasında yer alıyor. Bağımsız bir juri tarafından 29 kategoride verilen ödüllerden tam 7 tanesini alan ASUS, sadece bu senenin başında aldığı ödüllerle bile küçük bir başarı müzesinin sahibi olmuş oldu. ASUS, CES’te Ödüle Doydu!

ASUS’un ödül kazanan ürünleri ise şunlar;

ZenBook NX500 serisi
Harika tasarım detaylarına sahip olan mühendislik harikası ZenBook NX500, malzeme kalitesi, performansı ve güçlü donanımları ile dikkat çekiyor. Cihazın bazı özelliklerine bakacak olursak, şu şekide;
4K video içeriğini şimdiden destekliyor.
NVIDIA GeForce GTX 850M‘yi bulan ekran kartları.
2GB GDDR5 video hafızası sayesinde harika grafik dengesi ve hız.
Intel Core i7’yi bulan işlemci.
3849 x 2160 ekran çözünürlüğüne sahip IPS ve 15.6 inç ekran.

Zenbook Nx500
Zenbook Nx500

Transformer Book T300 Chi
İster film izleyin, ister muzik dinleyin, isterseniz onunla oyun oynayın. Ne yaparsanız yapın, o performansından ödün vermemek için tasarlandı! Kullandığı Inter Core M işlemci sayesinde, performans arayanların yeni gözdesi olan Transformer Book T300 Chi, teknoloji mağazalarında satışta olan dizüstü bilgisayarlar arasında en incelerden birisi.

Transformer Book T300
Transformer Book T300

ZenBook UX305
Yine tamamen performansa ve tasarıma dayalı bir ürün Asus ZenBook UX305. Bu ürünün en büyük özelliklerinden birisi de, 13.3 inç QHD dizüstü bilgisayarları arasında, 12.3 mm kalınlığıyla dünyanın en ince cihazı olması. UX305’in ağırlığı ise sadece 1.2 kg. 3200 x 1800 piksel ekran çözünürlüğüne shaip cihaz, aynı zamanda 256 GB kapasitesiyle göz dolduruyor.

Zenbook Ux305
Zenbook Ux305

ASUS ROG G20AJ
Bugüne kadar üretilen en güçlü oyun bilgisayarları arasında görülen ROG G20AJ, Inter Core i7 işlemciye sahip. Aynı zamanda NVIDIA GeForce FTX 980 ekran kartına sahip bilgisayar, uzun süreli oyun oynamak isteyenler için gerekli performansı rahatlıkla sağlıyor.

Asus Rog G20Aj
Asus Rog G20Aj
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu