Mobil

Asus Zenfone 3’ün Çıkış Tarihi Netleşti

Reklam

Asus, sosyal medya Facebook kanalıyla yaptığı duyuruda yeni cihazı Zenfone 3 ile ilgili bilgiler verdi. Bu bilgilerin içinde en önemlisi Zenfone 3′ ün Türkiye çıkış tarihi. Yapılan açıklamaya göre ülkemizde 1 Aralık 2016 tarihinde satışa sunulacak olan Zenfone 3 için Vodafone ile anlaşıldığı da paylaşılan resimden görülüyor.

Zenfone 3 modelini uzun zamandır Türkiye’ de beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyordu. Ürün lansmanı Asus’ un bu talepleri karşılayamadığı için geçtiğimiz günlerde ertelemeye bile gitmişti. Ancak önümüzdeki günlerde Türk akıllı telefon kullanıcıları da Zenfone 3’ e sahip olma şansını yakalayacak. Zenfone 3 Türkiye satış fiyatı henüz belli değil fakat genel kanı 1300 TL civarında olacağı yönünde.

Asus Zenfone 3
Asus Zenfone 3

Zenfone 3 teknik özelliklerini tekrar hatırlayacak olursak;

  • Ekran 5.5 inç
  • Ram: 4 GB
  • Bellek: 32 GB depolama birimi.

Lansmandan kısa süre sonra satışa sunulacak model farklı renk seçenekleri ile ülkemize giriş yapacak. Koyu mavi, altın ve beyaz dahil olmak üzere farklı renk seçenekleri satışa sunulacak olan Zenfone 3 perakende ve operatör dahil tüm kanallarda satışa sunulacağı söyleniyor.

Göz Atın:  Asus ZenFone 3 Deluxe

Zenfone 3 Deluxe modeli ise hemen satışa çıkmayacağını hatırlatalım.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu