Nasıl Yapılır?

Başkasının Instagram Hikayesi Nasıl Kaydedilir?

Reklam

Instagram hikayelerde paylaşılan fotoğraf paylaşımlarında başka birinin hikayesini kaydetmek oldukça kolay. Yapmanız gereken tek şey ekran görüntüsü almak. Boomerang ya da video paylaşımlardaysa iş biraz karmaşıklaşıyor. Ancak merak etmeyin bunu çözen uygulamalar da mevcut.

Bir başkasının hikayesini üçüncü parti bir uygulamayla tek dokunuşta kaydedebilir, paylaşımda bulunabilirsiniz. Tabii bunu neden yapmak isteyesiniz? O da başka bir soru…

Android için geliştirilen Story Saver – Hikaye İndir bu konudaki en büyük yardımcınız. Uygulamayı indirip hesabınızla bağladıktan sonra yapmanız gereken tek şey hikayesini indirmek istediğiniz kullanıcıyı listede bulmak. İndirmek istediğiniz hikayeleri seçip “Save” tuşuna basarak kaydedebilirsiniz.

Daha sonra kaydettiğiniz hikayeler Story Saver – hikaye indir klasöründe yer alıyor ve buradan görüntüleyebiliyorsunuz. Tabii ekran görüntüsü almak gibi olmadığı için üstte kullanıcı adı da yer almıyor.

Story Saver’ın iOS için de bir muadili mevcut. Ancak ne yazık ki Türkiye mağazasında yer almıyor. Yine de Amerika mağazasına erişimi olan kullanıcılar için uygulamayı eklemeden geçmek istemedik. Benzer bir işlemi ücretsiz olan IG Live uygulamasıyla gerçekleştirebilirsiniz. Her iki uygulamanın da resmi Instagram uygulaması olmadığını hatırlatalım.

Uygulamayı bu bağlantıdan indirip test edebilirsiniz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu