İnternet

Beşiktaş eSports dünyada bir ilk!

Reklam

Beşiktaş eSports dünyada kadın CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) takımı kuran ilk spor kulübü oldu. Beşiktaş, CS:GO Female arenasında kendilerini temsil edecek 5 oyuncuyu resmen kadrosuna kattı. RES Gaming Kadın CS:GO kadrosunun büyük bir bölümü daha önce Dynasty Gaming takımı altında mücadele ediyordu.

Beşiktaş böylece Türkiye’de CS:GO takımı kuran ilk spor kulübü olurken, dünya çapında kadın CS:GO takımı kuran ilk spor kulübü unvanının da sahibi oldu.

Beşiktaş’ın CS:GO takımı, İsveç, Hollanda ve Rusya doğumlu oyunculardan kurulu…

Takımda Zainab ‘zAAz’ Turkie, Julia ‘Juliano’ Kiran, Petra ‘Petra’ Stroker, Anastasia ‘Kr4sylya’ Khlobystina ve Ksenia ‘Vilga’ Kluenkova isimli oyuncular yer alıyor.

Beşiktaş Esports Cs:go

Beşiktaş Kulübü, resmi internet sitesinden haberi şu ifadelerle duyurdu:

Reklam

“Geleneksel sporun yanı sıra elektronik sporlarda da ilklerin öncüsü olan Beşiktaşımız, Türkiye’de CS:GO sahnesine adım atan ilk spor kulübü oldu.

Beşiktaşımız aynı zamanda bu hamlesiyle dünya çapında kadın CS:GO takımı kuran ilk spor kulübü unvanının da sahibi oldu.

Kulübümüz, dünyanın en iyi kadın CS:GO takımları arasında gösterilen RES Gaming’in kadrosunu bünyesine kattı. Daha önce Dynasty Gaming organizasyonu ile katıldıkları altı büyük turnuvanın dördünü kazanmayı başaran kuvvetli ekip, rotasını RES Gaming’e çevirmişti.

Takım, Kopenhag ve Katoviçe’de düzenlenen iki büyük turnuvada ikinci ve üçüncü olarak RES Gaming çatısı altında da parlamaya devam etti. Kulübümüz uzun süredir bir arada oynayan tecrübeli kadronun tamamını transfer ederek CS:GO sahnesine güçlü bir giriş yapmış oldu.

İsveç, Hollanda ve Rusya doğumlu oyunculardan kurulu Beşiktaş Kadın CS:GO Takımı, antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor. 21-22 Temmuz tarihlerinde Avrupa’nın en prestijli festivallerinden Girl Gamer’da mücadele edecek siyah-beyazlıların rakipleri Team Singularity, Team Dignitas ve eParadise olacak.

Yeni sezonda uluslararası turnuvalarda boy gösterecek Beşiktaş Esports Kadın CS:GO takımı kadrosu şöyle;

Reklam

Zainab ‘zAAz’ Turkie
Julia ‘Juliano’ Kiran
Petra ‘Petra’ Stroker
Anastasia ‘Kr4sylya’ Khlobystina
Ksenia ‘Vilga’ Kluenkova”

Beşiktaş Esports Kadın CS:GO takımının 21 Temmuz 2018 yani bugün yapacağı maçı bu adresten izleyebilirsiniz.

Maç Sonucu:

Bjk Esports Csgo

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu