Teknoloji Haberleri

Bimeks, kartsız senetsiz taksit imkanı

Reklam

Ülkemizin önde gelen teknoloji mağazası zincirine sahip Bimeks, tüketicilere banka kredisi veya kredi kartı kullanmadan, kefil göstermeden ve senet düzenlemeden 24 aya kadar taksitle 15 bin TL’ye kadar alışveriş imkanı sunmaya başladı.

Online ödeme sistemi şirketi PayTrust ile anlaşma yapan Bimeks, yeni hizmeti için müşterilerden sadece TC kimlik numarası olan geçerli bir kimlik kartı isteyecek. Yapılan bu anlaşmanın, Bimeks müşterilerine daha cazip ödeme seçenekleri sağlayacağını söyleyen Bimeks Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray,Bimeks, yazılım altyapısına yıllardır yatırım yaptı. Bu sayede, Paytrust gibi önemli partnerlerle entegre çözümler oluşturabiliyoruz. Paytrust, kredi kartı kullanmayı tercih etmeyen veya ödemelerini daha uzun vadeye yaymak isteyen müşterilerimiz için, alışveriş esnasında tercih edebilecekleri bir seçenek olacak” dedi.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu