AndroTablet

Bütçe Dostu Archos Telefon ve Tablet Duyuruldu

Reklam

Fransa merkezli cihaz üreticisi Archos CES 2015 başlamak üzereyken 2 yeni cihaz modelini daha tanıttı. Uzun zamandır beri bütçe dostu akıllı cihazlar üreten şirket aynı zamanda Archos 50 Diamond akıllı telefon modelinde ve 80b Helium tablet cihazında aynı çizgiyi devam ettirmekte.

Archos 50 Diamond 4G LTE desteğine sahip. 5 inç genişliğinde 1080p çözünürlüğe sahip 400 ppi ekranla satışı sunuluyor. Gücünü 4 çekirdek Snapdragon 615 işlemciden alırken, 2 GB RAM desteği, 8 MP ön ve 16 MP arka kamerası bulunuyor. 8mm kalınlığındaki bu cihazın ağırlığıysa 142 gram. 2700mAh değerinde güçlü bir bataryaya sahip olan bu cihaz Android KitKat 4.4.4 ile piyasaya sürülecek.

Fakat ilerleyen zamanlarda Android 5.0 Lollipop güncellemesi de gelecek gibi. Cihazı CES fuar standında görmeden fiyatı hakkında kesin bir yorum yapamasak da firmanın planlarına göre muhtemelen 300 dolardan daha düşük fiyatlarda satılacak.

Archos Telefon Ve Tablet Duyuruldu
Ces 2015; Archos Telefon Ve Tablet Duyuruldu!

Cep telefonunun ardından Archos tarafından yeni tablet cihazı 80b Hellium’da duyuruldu. Bu cihazda 4G LTE desteğine sahipken aynı zamanda 150 dolardan daha aşağı olacağı söylenen satış fiyatı da oldukça ekonomik. Cep telefonuna benzer olarak tablet cihazının fiyatı hakkında da kesin bir yorum yapamasak da yüksek sistem özelliklerine karşı oldukça ekonomik fiyatlarda temin edebileceğimizi söyleyebiliriz. Şirketin ek olarak yaptığı açıklamada 45b, 50b, 50c akıllı telefon modellerinin ve 70, 101 tablet modellerinin de artık daha ekonomik fiyatlarda satışa sunulacağı duyuruldu.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu