Teknoloji Haberleri

CES 2016: Büyük Teknoloji Fuarı Başlıyor

Reklam

Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2016 yarın başlıyor. 9 Ocak 2016 tarihine kadar devam edecek olan teknoloji fuarı Amerika’ nın Las Vegas şehrinde teknoloji severlere yeni gelişmeler hakkında ipuçları sunacak.

Geçen sene gerçekleştirilen fuara nazaran daha farklı bir CES ile karşılaşabiliriz. Fuar bize yıl içinde teknolojik gelişmelerin neler olabileceği ile ilgili dolu dolu ayrıntılar verecek. Biz de beklentilerimizi bu verilere göre belirleyebileceğiz.
Otomobil Teknolojileri alanında bilgi-eğlence sistemlerinde, sürüş yardım sistemlerine kadar bol seçenekli yeni otomobil teknolojilerini CES 2016′ da detaylı olarak görme şansına sahip olacağız. Bir çok otomobil markası fuara önem vererek, geliştirdikleri teknolojileri sergileyecekler. Volkswagen, Audi ve Chevy bu markalardan sadece bir kaçı. Şunu da belirtelim Google ve Ford ortaklığı ile yürütülen sürücüsüz otomobil projesi de bir ihtimal CES 2016′ da teknoloji severlerin karşısına çıkacak.

Televizyon alanında ise OLED TV segmentinde uygun fiyatlı tanıtımlar bekliyoruz üreticilerden.

Ayrıca Samsung’ dan akıllı kemerinde bulunduğu değişik tanıtımlarında bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Sonuç olarak CES 2016 geleceğe nasıl bakacağımızı, neler ile karşılaşabileceğimizi, değişik ürün gruplarında teknolojinin nasıl uyum sağlayacağını görmemiz açısından bize fikirler verecek.

AndroideGeL olarak fuarı yakından takip edeceğiz ve sizlere en doğru haberleri vermeye devam edeceğiz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu