Sosyal Medya
Trend

Meraklısına İnstagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları 👇

Reklam

İnstagram gizli hesap görme, gizli instagram hesaba bakma, gizli profil görme gibi sorular bu aralar oldukça popüler. Milyonlarca kullanıcısı ile dikkat çeken ve her geçen gün kitlesini genişleten Instagram, hayatın bir parçası konumuna geldi. Elbette sorunlarıyla beraber…

Birbirinden farklı pek çok özelliği içerisinde barındıran instagram, herkesin hayatından kesitler taşıyor. Bu özelliklerden biri de hesabını takipçin olmayanlara gizleme ya da herkese açmadır. Ancak bazı durumlarda takip edilmeyen hesapları görüntülemek gerekebiliyor.

İşte bunun için de gizli İnstagram hesabı görme işlemi oldukça faydalı. İnstagram gizli hesap görme, gizli profil görme işleminin gerçekleştirilmesi için kullanılması gereken programlar ve web siteleri var. Şimdi sizlere içeriğimizde tüm bu detaylardan bahsedeceğiz. Ama öncelikle uyarılarımızı yapalım…

Özel gizli hesaplar, kullanıcı tarafından seçilerek etkinleştirilen bir özelliktir ve bu hesapların içeriğini görüntüleyebilmek için kullanıcının izin vermesi gerekir.

Özel gizli hesapları görüntülemek istiyorsanız, kullanıcıdan izin isteyebilirsiniz. Eğer izin vermezlerse, Instagram’ın kullanım koşullarına göre bu hesabın içeriğini görüntüleyemezsiniz.

Ayrıca, lütfen unutmayın ki, herkesin gizlilik hakları vardır ve bu hakların ihlali yasal olarak cezalandırılır. Birisiyle ilişkili olmadığınız bir kişinin özel hesabını görmeye çalışmak, onların gizlilik haklarını ihlal edebilir ve yasal işlemlerle karşılaşabilirsiniz.

Reklam

Bu nedenle, lütfen diğer insanların gizlilik haklarına saygı gösterin ve onların izinlerini almadan özel hesaplarını görmeye çalışmayın.

İnstagram’da Gizli Hesaba Nasıl Bakılır?

Sevdiğimiz kişiler ya da başkalarının İnstagram hesaplarını takip edemediğimiz durumlarda, instagram gizli hesaba bakma fikri akla gelir. Bunun için de bazı programlar var.

Ancak bu programları kullanmadan önce, bilmeniz gereken çeşitli detaylar var. Şimdi size bu detaylardan bahsedeceğiz.

  • Gizli hesaplara bakmak için kendi İnstagram hesabınızı kullanmaktan kaçınmalısınız. Kişisel hesabınızla giriş yaparsanız, şifreniz çalınabilir ya da hesabınız zarar görebilir. Böyle bir durumla karşı karşıya kalırsanız, instagram hesap silme işlemini uygulamanız gerekmektedir. Yoksa sizi sevenleri üzecek durumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
  • Kişisel hesabınız ile gizli hesaplara bakmanız, sizin iradeniz dışında fotoğraflar beğenilmesine, farklı kişilerin takip edilmesine sebep olabilir.
  • Sık kullanılmayan, fake İnstagram hesabı ile gizli hesaplara bakma işlemini uygulayabilirsiniz. Burada bilinmesi gereken, fake hesabın az da olsa takipçisinin olmasıdır.

Yukarıdaki detaylara dikkat ederek, siz de Türkçe gizli hesaplara bakma avantajından yararlanabilirsiniz. Peki, bu tür hesaplar hangi uygulamalar kullanılarak bakılabilir?

Gizli İnstagram Hesabı Görme Uygulamaları Nasıl Kullanılır?

Fake hesaplar ile gizli instagram hesabına bakma işlemini gerçekleştirmek için bazı detaylar çok önemlidir. Bu detaylara uyduğunuzda, artık gizli hesaplara bakmanız kolaylaşacaktır. Tabii ki bunun için pek çok farklı seçenek var. Bu seçenekler uygulama olarak dikkat çekiyor ve işe yarıyor.

Şimdi size 3 önemli gizli İnstagram hesaplarına bakma uygulamasından bahsedeceğiz. Bu uygulamaları, açacağınız veya var olan fake instagram hesaplarınızla denemenizde fayda olduğunu hatırlatalım.

Reklam

Postegro

Postegra Instagram Uygulaması

Gizlenmiş hesaplar, fotoğraflar ve hikayeleri Postegro uygulaması ile görüntüleme şansına sahipsiniz. En popüler gizli hesaba bakma uygulamalarından biri olduğu için tercih edilme oranı oldukça yüksektir. Dosyaları indirme imkanı sunan, bununla beraber bir günde en fazla üç kullanıcıya bakma olanağı veren bir uygulamadır. Bu uygulamayı aşağıdaki detaylara dikkat ederek rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Öncelikli olarak iOS ya da Android cihazlar için olan versiyonunu cihazınıza indirin.
  • İndirdikten sonra “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” bilgilerini girerek uygulamayı kullanmaya başlayın.
  • Sonrasında arama bölümünden istediğiniz kullanıcı adını aratabilirsiniz.
  • Premium özellikleri bulunmakta olup, bu özelliklere göre daha fazla avantajdan yararlanabilirsiniz.

Postegro uygulamasını cihazınıza yüklemek ve kullanmak bu kadar kolay. Bundan sonra gizli hesaplara rahatlıkla bakabilirsiniz.

Ghostegro – İnstagram gizli hesap görme uygulaması

Ghostegro Kullanımı

Google Play Store’da yer alan bu uygulama ile tüm gizli İnstagram hesaplarına rahatlıkla bakabilirsiniz. Uygulamanın hikaye, paylaşım ve büyütme gibi özelliklerinden yararlanma şansına sahipsiniz. Kullanmak için;

  • Uygulamayı cihazınıza indirin.
  • “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” bilgilerinizi girin.
  • Arama çubuğundan kullanıcı araması yapın.
  • Gizli hesabı görüntüleyin.

Tüm işlemler bu kadar, bunları gerçekleştirerek, Ghostegro uygulamasının tüm avantajlarından yararlanabilirsiniz. İnstagram hesabınızın güvenliği için fake (gerçek olmayan instagram hesapları) hesap ile kullanın.

Ghosty

Ghosty Instagram Uygulaması

İnstagram’daki gizli hesaplara bakmak için kullanılan uygulamalardan biri olan Ghosty, pek çok ücretsiz ve ücretli özelliği ile ön plandadır. Uygulamanın hikaye ve akıştaki görsellere bakabilme gibi çeşitli özellikleri olmakla beraber, bu dosyaları indirme şansına da sahip olabilirsiniz. Uygulamayı kullanmak için;

  • Uygulamayı cihazınıza indirin.
  • “Get Started Free” isimli ücretsiz sürümü seçin. Bu sürüm 14 gün boyunca size ücretsiz kullanma avantajı sunacaktır.
  • “Kullanıcı Adı” ve “Şifre” bilgilerinizi girin. Üye olmanız gerektiğini de unutmayın.
  • Kullanıcı adını aratarak, dilediğiniz kullanıcının hesabındaki tüm detayları görüntüleyin.

Ghosty uygulaması ile gizli hesaplara bakmak işte bu kadar kolay. Ancak uygulamanın ücretsiz sürümünün sınırlılıkları olduğunu unutmamalısınız. Ücretli sürümü deneyerek, daha fazla özelliğe ulaşabilirsiniz.

Gizli Hesaba Bakma – Güncel 2023 👊

Yukarıdaki uygulamaları yada başka uygulamaları kullanmak istemiyorsanız şimdi size en garanti yolu anlatacağız. Bu ipucu ile gizli profil görme, instagram gizli hesaba nasıl bakılır sorusuna da kesin cevap vermiş oluyoruz.

Yukarıda anlattığımız şekilde, hesabını gizleyen kişinin attığı postları görüp kendisi hakkında bilgiye ulaşabilirsiniz.

İnstagram gizli hesaba bakma programı ile siz de çok kolay bir şekilde gizlenmiş hesaplara bakabilirsiniz. Ayrıca gizli hesap story bakma işlemi de tüm bunların içerisindedir. Sizin için bu içeriği hazırlayarak, tüm konular hakkında bilgi vermeye çalıştık.

Ayrıca Instagram Profilime Kim Bakmış yazımıza da göz atabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

İnstagram’da Gizli Hesaplara Bakmak Güvenilir Midir?

İnstagram platformunda gizlenmiş olan hesaplara bakmak için kişisel hesabınızı kullanmamalısınız. Aksi durumda hesabınız çalınabilir, izniniz olmadan gönderi beğenilebilir ya da başkaları takip edilebilir. Fake hesaplar ile bakmak ise güvenilirdir.

Gizli Hesaplara Bakmak Ücretli Mi?

Pek çok farklı program bulunmakta ve bu programlar ile gizli İnstagram hesaplarına bakılabilmektedir. Ancak her birinin ücretsiz sürümü olsa da tamamı ücretlidir. Belirli kısıtlamalar çerçevesinde ücretsiz sürümü kullanabilirsiniz. Ücretli sürümde çok daha fazla özellik olduğunu unutmamalısınız.

İnstagram’da Gizli Hesabı Görmek Mümkün Mü?

Elbette. Bunun pek çok farklı uygulaması bulunuyor. Bu uygulamaları cihazınıza yükleyerek, gizlenmiş olan İnstagram hesaplarını görebiliyorsunuz. Ancak bunu kişisel hesaplarınız ile yapmamanız oldukça önemli. Çünkü bu durumda instagram hesabınız riske girebilir.
Bir fake hesap açıp, bir miktar takipçi kazandıktan sonra gizlenmiş olan İnstagram hesaplarını görmeniz oldukça kolay olacaktır. Ayrıca bu süreçte farklı uygulamalar bulunduğu için, uygulamaların özelliklerine göre doğru seçimi yapmanız çok da zor olmayacaktır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 29 Ortalama: 4.2]

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu