Uygulama

Opera VPN Android İçinde Sunuldu!

Reklam

Google Chrome domine etmeye başladıktan sonra tekrar popülarite kazanmaya başlayan Opera, ara ara farklı hizmetlerle kullanıcılarının karşısına çıkıyor.

Daha öncesinde iOS sahipleri için ücretsiz VPN hizmetini kullanıma sunan Opera şimdiyse bunu Android sahipleri için sundu.

Söz konusu servis ücretsiz olarak sunulmasına karşın herhangi bir sınırlama da içermiyor. Bu durum servisi daha kullanışlı hale getiriyor.

Opera Vpn Android İçinde Sunuldu!

Opera VPN mobil tarayıcı sayesinde telefonunuzda internet deneyimini daha güvenli hale getirin ve erişimi engellenmekte olan sitelere de ulaşmak mümkün. Bu durumun gerçekleştirilmesi için Opera VPN’nin çalıştırılması yeterli.

Birçok Ülke VPN’de Tercih Edilebiliyor

Opera VPN uygulamasına girdikten sonra tercih edebileceğiniz alternatif birçok ülke yer alıyor. Başlıca; Hollanda, Kanada, Almanya ve ABD gibi ülkeler tercih edilebilecek alternatifler arasında. VPN özelliğini aktif hale getirdikten sonra bu ülkelerden telefondan internete giriyormuş gibi görüneceksiniz ve böylece engelli siteler de açılmış olacak.

Veri Toplama Yetkisine Sahip

Opera VPN uygulaması ücretsiz oluşuyla her ne kadar cezbedici olsa da kullanıcı verilerini toplama hakkına sahip olmasına dikkat edilmeli. Çünkü uygulamanın söz konusu verileri üçüncü şahıs kişilere satabilmesi mümkün. Bu açıdan kişisel verilerin güvenliğini sağlamak adına uygulamayı telefona yüklemeden önce mantıken düşünmek gerekiyor.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu