Nasıl Yapılır?

Facebook Messenger Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?

Reklam

Bugün paylaştığımız “En Popüler Mesajlaşma Uygulaması” haberimize göre Facebook Messenger uygulaması 2nci sırada yer alıyor. Diğer anlık mesajlaşma uygulamaları ile rekabet edebilmek için Facebook hizmetini kendi uygulaması haricinde tutmuştu. Bu konuda oldukça mesafe kaydeden Facebook, güncellemeler ile uygulamayı geliştirmeye devam ediyor. Facebook Messenger anlık mesajlaşma uygulamasında okundu bilgisi ve çevrimiçi özelliği bulunmakta. Bu özelliklerden “Çevrimiçi” olma kapatılabilir vaziyette fakat mesajların “Okundu” bilgisi uygulama içerisinde yer almıyor.

Facebook Messenger Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır?

Facebook Messenger okundu bilgisi nasıl kapatılır?

Chrome tarayıcı için geliştirilen Ghost for Chat eklentisiyle okundu bilgisi engelleme özelliğini aktif hale gelebiliyor. Çevrimiçi durumunuda gizleme özelliği bulunan Ghost for Chat Chrome eklentisi basit, anlaşılabilir bir arayüze sahip.
Eklentiyi Chrome için indirip aktif hale getirdiğinizde sizden üye olmanız isteniyor. Üyelik işlemini tamamladıktan sonra Facebook Messenger’ da istediğiniz özelliği kapatabilir yada açabilirsiniz.

Eklentinin en can alıcı noktası ise bu hizmetinin karşılığında aylık 1.99 dolar talep etmesi. Fakat devamlı Facebook Messenger kullanıyor iseniz ve yukarıdaki özellikleri kapatmak istiyorsanız aylık ödeyeceğiniz ücretin karşılığını alacağınızı düşünüyoruz. Karar sizin!

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

3 Yorum

  1. Bilgi için öncelikle teşekkürler, sık Facebook Messenger kullananlar için güzel eklenti duruyor ama aylık değil de yıllık ödeme olsaydı sanki daha iyi olurdu. Eklenti yorumlarını okumak lazım öncelikle…

  2. Facebook Messenger’da okundu bilgisini kapatmak isteyenler için yararlı bilgi. Teşekkürler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu