Sosyal Medya

Facebook Tasarımını mı Değiştirecek?

Reklam

Geçtiğimiz günlerde Teehan + Lax firmasının tasarım personelini kendi ekibine katan Facebook’un bu hamlesi, acaba Facebook tasarımını mı değiştirmeyi düşünüyor sorusunu gündeme getirdi. Ancak Facebook ekibine tasarım şirketinin tamamı katılmayıp, sadece personelin bir kısmı katıldı.

Tasarım firmasının geçmiş tecrübelerine göz attığımızda, genel olarak bilgi paylaşım bloglarına yönelik tasarımlar konusunda daha başarılı olduğunu söylemek mümkün. Belki bu ekibi bünyesine katarak tamamen farklı bir tasarım değişikliğine gitmeyebilir ancak, kısmi bir değişikliğe gidebileceği düşünülüyor. Facebook‘u yeni kullanıcı gözüyle incelediğimizde ise, etkili bir tasarıma gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira yeni bir kullanıcı için aslında çok karışık bir yapısı var.

Güçlü bir tasarım ekibini bünyesine katan Facebook’un, yakın zamanda ve önemli oranda bir tasarım değişikliğine gideceğini düşünüyorum. Umarım bu değişikliği yapar ve ünlü sosyal ağın kullanıcıları daha rahat bir nefes alır.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu