Teknoloji Haberleri

Fiyatı iPhone’ye Yaklaşan Apple Watch Türkiye’de Satışta!

Reklam

Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı hayli merak konusu olan Apple’nin Akıllı saati Apple Watch, nihayet Türkiye pazarına girdi.

Teknoloji severler tarafından merakla beklenen Apple akıllı saati, 10 Nisan 2015 tarihinde başta Amerika olmak üzere, tam 9 ülkede satışa sunulmuştu.

Teknoloji mağazalarında satışa sunulmasının yanı sıra, online alışveriş sitelerinde de boy gösteren Watch, fiyat olarak ise adeta iPhone’ler ile yarışıyor. Cihaz şimdilik Apple Store‘de yer almıyor. Ülkemizde online alışveriş mağazası olan Markafoni’de satışa sunulan Apple Watch’in ortalama fiyatı ise 2.249 TL civarında. Bu fiyatın normalinden biraz pahalı olmasının en büyük sebebi, özellikle daha Apple Store raflarındaki yerini almamış olması. Apple mağazalarında satışa sunulmasıyla birlikte fiyatlarında düşmesi bekleniyor.

Unutmadan meraklıları için belirtmek gerekirse, akıllı saatin Amerika’daki satış fiyatı ise ortalama 350 dolar bandında seyrediyor.

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu