Samsung

Galaxy J7 Plus tanıtıldı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Reklam

Çift arka kameralı Note 8′ den sonra aynı kamera özelliğine sahip olan Galaxy J7 Plus tanıtıldı! Orta segmente hitap edecek olan Galaxy J7 Plus çift arka kamerası ile bir ilki yaşatacak. Telefonda 13MP + 5MP arka kamera ikilisi bulunuyor.

12 MP iki kamera özelliği olan Note 8’e nazaran, Galaxy J7 Plus’ta 13MP çözünürlüklü ve onun yanında 5MP toplam iki lens bulunuyor. Çekim yaptıktan sonra da odak noktasını değiştirebileceğimiz kamera özelliğinin orta segment bir cihaza gelmesi piyasaya ayrı bir renk katacak.

Galaxy J7 Plus Teknik Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Galaxy J7 Plus

Yeni Galaxy J7 Plus, Galaxy J7’ye (2017) oranla geliştirilmiş teknik özelliklere sahip. Tek parça metal gövdeyle gelen Galaxy J7+, 5,5 inç’lik Full HD AMOLED ekran deneyimi sunuyor. 8 çekirdekli MediaTek Helio P20 işlemcinden güç alan akıllı telefon, 3000 mAh kapasiteli bataryası bulunuyor. 400 doların hemen altında bir fiyata etiketiyle orta segment telefonların üst kısmına hitap ediyor.

Diğer özelliklerine bakacak olursak Samsung Galaxy J7 Plus, 4GB RAM paketi sunuyor. 32GB dahili hafızayla gelen cihazda ek olarak microSD desteği de var. Home düğmesine gömülü bir parmak izi tarayıcı ve Bixby Home uygulamasına sahip. Cihazın renk seçenekleri ise siyah, altın ve pembe olarak karşımıza çıkıyor.

Android 7.1 ile gelen Galaxy J7+ Tayland’da piyasaya çıkıyor. 22 Eylül’de bu ülkede satışa sunulacak Samsung Galaxy J7 Plus modelinin ilerleyen zamanlarda Türkiye pazarına girmesi olası.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Uğur

Teknolojiye meraklı olan yazarımız, güncel gelişmeleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu