Samsung

Galaxy S6 Edge+ ile muhteşem fotoğraflar

Reklam

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte akıllı telefonların fotoğraf çekme özellikleri ve kaliteleri de artıyor. Günümüzde bunun son örneği ise dünyaca ünlü teknoloji devi Samsung’ un geçtiğimiz günlerde tanıttığı Galaxy S6 Edge+ modelinde bulunmakta. Hepimizin ortak kuşkusu akıllı telefonumuzun ne kadar güzel kareler yakalayabileyeceği değil mi? Son çıkan telefonlar işte bu soruya artık cevap verebiliyor. Her ne kadar profesyonel fotoğraf çekmek için fotoğraf sanatçıları digital fotoğraf makineleri kullananlar olsa da artık kullanıcılar yeni ve kolay yöntemler aramakta.

Çektikleri kaliteli fotoğrafları sosyal medya aracılığı ile paylaşma istiyorlar yani online kalmak istiyorlar. Bu şekilde takipçileri ile anlık iletişime geçme isteği ağır basıyor.

Ödüllü fotoğrafçı Peter Lik, kullandığı Samsung Galaxy S6 edge+ ile işte bu soruların cevabını aramış. Samsung’ un yeni çıkardığı akıllı telefon ile yollara düşüp birbirinden güzel kareler yakalamış. Fotoğraflar Amerika ve Çin’ de sergi edilmiş. Samsung firması da bunu fırsata çevirerek reklam panolarında kullanmış sanatçının fotoğraflarını.

İşte Peter Lik’in sergilenen fotograflarından bir kaçı. Tekrar hatırlatalım bu fotoğraflar Samsung Galaxy S6 edge+ ile çekilmiş…

Galaxy S6 Edge Muhteşem Fotoğraflar

Galaxy S6 Edge Muhteşem Fotoğraflar

Reklam

Galaxy S6 Edge Muhteşem Fotoğraflar

Göz Atın:  iPhone 6 mı, Galaxy S6 Edge mi?
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu