Samsung

Samsung Galaxy S6 için Marshmallow Güncellemesi Çıktı!

Reklam

Nihayetinde Samsung kullanıcıları bekledikleri güncellemeye kavuşuyor. Uzun zamandır satışta olmasına rağmen Galaxy S6 edge ve Galaxy S6 kullanıcıları Android 6.0 Marshmallow güncellemesi alamamıştı. Samsung artık bu 2 amiral gemisi için güncellemeyi yayınlıyor.

Gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge için Marshmallow güncellemesini ilk önce kendi ülkesindeki kullanıcılarına güncellemeyi göndermeye başladı. Güney Kore’ deki Samsung kullanıcıları oldukça şanslı durumda.

Samsung firmasından yapılan açıklamaya göre kısa bir zaman içerisinde diğer ülkelerdeki kullanıcılar için de güncelleme gelecek. Samsung, Galaxy 7 serisini duyurmaya yaklaşmışken zaten böyle bir haber bekleniyordu.

Diğer akıllı telefonları Note 5 ve Galaxy S6 edge+ için Marshmallow güncellemesini de sunacak olan Samsung, bakalım bu yeni sürüme kullanıcılarını hatasız geçirmeyi başaracak mı?

Android 6.0 Marshmallow Güncellemesi Neler Sunuyor?
Kilit ekranında yeni özelleştirmeler sunan güncelleme aynı zamanda akıcı ve sade efektlerin olduğu bir arayüz sunuyor. Hızlı ayar paneli içinde yeni renk seçenekleri sunacak olan güncelleme, kamera bazında deklanşör hızı ayarı, Raw formatında fotoğraf çekmeye izin verecek olan güncelleme ayrıca Android sisteminin stabil çalışmasını sağlayacak bir takım teknik düzenlemeler de getiriyor.

Tüm bunların yanında Marshmallow güncellemesi ile birlikte uygulama izinlerini detaylandırma gibi kullanıcı dostu ayarladarda kullanıcıyı memnun edeceğini düşünüyoruz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu