Htc

Galaxy S6’mı HTC One M9’mu

Reklam

Teknoloji dünyasında herkesin gözü MWC 2015 etkinliğinde sunulacak olan Galaxy S6 ve HTC One M9’a çevrilmiş durumda. Bu cihazların tanıtılacağı etkinlik gününe yani 1 Mart’a çok kısa bir zaman kaldı. Tanıtım gününe yaklaştıkça da cihazlarla ilgili sızıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Gelen son bilgi, HTC One M9’da, farklı bir noktada daha yenilik yapılacağı bilgisi gelmişti. S6’daki son durum ise iki yeni görselin yayınlanması. Peki bütün bu sızıntılar göz önüne alındığında sizde Galaxy S6 mı yoksa HTC One M9 mu daha iyi olacak?

Hangi cihazın daha iyi olacağı konusunda Phonearena sitesi bir anket yaptı. Ankete yaklaşık olarak 4 bin kullanıcı katıldı. Kullanılan oylara göre; HTC One M9, Galaxy S6’dan daha iyi olacak. Diğer yandan HTC One M9’un daha iyi olacağı yönünde oy kullananların oranı %61.64’ken, Galaxy S6 daha iyi olacak diyenlerin oranı %38.36 oldu.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu