Samsung

Galaxy S7 Active, Samsung Tarafından Doğrulandı

Reklam

Galaxy S7 ve Edge modelleri daha önce Samsung’dan tanıtılmıştı. Ancak bunların yanı sıra yeni bir hamle daha bekleniyordu. Çünkü daha serilerden S6 için örnek verecek olursak; S6, S6 Edge, S6 Active, S6 Edge Plus modelleri tanıtılmıştı. Aynı hamleler Galaxy S7 içinde bekleniyordu. Sonunda Samsung Galaxy S7 Active akıllı telefon modelini doğruladı.

 

Galaxy S7 Active, Samsung Tarafından Doğrulandı
SAMSUNG GALAXY S7 ACTİVE ÖZELLİKLERİ NELER OLACAK?
Samsung bir şekilde S7 Active akıllı telefon modelini doğruladı ancak telefonu doğrulamış olmasına karşın herhangi bir özelliğini açıklamış değil. Ancak Active modellerinin genel olarak sahip olduğu bir özellik var. Söz konusu telefon modelleri daha sıkı şartlarda kullanım durumları için özel olarak hazırlamışlar.

Örneğin; askerler, avcılar, sporcular gibi hareketli bir yaşam stiline sahip olanlar yani telefonu her an içerisinde zarar görme ihtimaline sahip olan insanlar dayanıklılık faktörüyle öne çıkması nedeniyle Active modellerini tercih edebiliyor. Active modelleri S4’den bu yana Samsung tarafından üretilmekte.

Ancak şimdiye kadar S7 için Active üretilecek mi üretilmeyecek mi kesin olarak doğrulanmış bir bilgi değildi. Samsung tarafından yapılan son doğrulamaya göre bu telefon artık kesin olarak üretilecek gibi gözüküyor. Samsung tarafından üretilen Active modelleri dayanıklılık faktörleriyle ön plana çıkıyor.

Artık her telefon toz, su gibi etmenlere karşı dayanıklılık özellikleriyle ön plana çıkıyor. Ancak bu dayanıklılık S7 Active’de daha yoğun hale getirilecek. Aynı zamanda pil gücü, şok, titreşim, irtifa basınçları gibi durumlara karşı özel olarak geliştirilecek.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu