Samsung

Samsung Galaxy S7 Müthiş Antutu Performansı

Reklam

Bir kaç gündür Samsung’ un yeni tanıtacağı akıllı telefonları ile ilgili sızıntıları sizlerle paylaşıyoruz. Resimleri olsun, genel teknik özellikleri olsun Samsung Galaxy S7 hakkında bir çok detay ortaya çıkmış durumda. Fakat şimdi sizlere bugün öne çıkan en önemli sızıntı haberini paylaşıyoruz.

Samsung Galaxy S7 Antutu Performansı
Telefonda tasarım bakımından çokda fazla değişiklik yok. Şunu artık söyleyebiliriz; artık Samsung, Apple gibi yeni telefonlarında çok fazla tasarım değişikliğine gitmiyor. Bu şekilde tasarım maliyetlerini de azaltmış oluyor. Daha yuvarlak hatlı ve arkadaki kamera çıkıntısı kaybolmuş bir Galaxy S7 var karşımızda. Firmanın tanıtım lansmanına az bir süre kala sızıntı haberleri sadece görseller ile kalmıyor. Samsung Galaxy S7 hakkındaki en etkileyici haber Antutu skoru.
Antutu uygulaması, akıllı telefon performanslarını ölçen bir yazılım. Ve ilk sızıntıya göre Samsung Galaxy S7 Antutu skoru 134704. Bu rakam Antutu’nun kaydettiği en yüksek akıllı telefon değeri.
Bundan önce en yüksek değer 132620 ile iPhone 6s Plus’a aitti.
Qualcomm Snapdragon işlemci ile ulaşıldığı düşünülen değer eğer gerçekse Samsung S7’yi ezeli rakibi Apple’ a karşı çok büyük bir avantajla tanıtacak gibi görünüyor. Geçen seneki S6 modellerinde olmayan Micro SD kart desteği geri dönerse Galaxy S7 müthiş bir iş çıkarmış olacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu