Uygulama

Google Play Güncelleme Notları Özelliğini Getirdi!

Reklam

Google Play, şuan için uygulama mağazaları arasında rakipsiz uygulama çeşitliliğine sahip olsa da bazen kullanıcıları sıkıntıya düşürebiliyor. Bu sıkıntılardan bir tanesi de uygulamaların güncellemelerde nelerin yenilendiğini öğrenememesiydi. Örneğin WhatsApp uygulaması yeni bir güncelleme aldıktan sonra, hangi özelliklerin geldiğini öğrenmek isteyen bir akıllı telefon kullanıcısı uygulamanın kendi sayfasına gitmek zorunda kalıyordu. Ancak bu durum Google Play güncelleme notları özelliğiyle birlikte değişti. Peki, Google Play güncelleme notları nasıl çalışıyor?

Android cihazınızda güncellenen uygulamanıza hangi yeni özelliklerin geldiğini öğrenmek için yalnızca Google Play > uygulamalarım ve oyunlarım bölümüne girmeniz yeterli olacak. Yani her uygulama için ayrı ayrı kendi sayfalarını gezmenize gerek kalmıyor.

Google Play’de bu özelliğin çalışması için yalnızca Play Store’u güncellemeniz yeterli. Ardından hiçbir ekstra ayara ihtiyaç duymadan Google Play Güncelleme notları özelliği çalışmaya başlayacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu