LG

Hangi LG Modelleri Android Oreo 8.0 Güncellemesi Alacak?

Reklam

Hangi LG Modelleri Android Oreo 8.0 Güncellemesi Alacak? LG modellerinden hangileri Android Oreo 8.0 güncellemesi alacak belli oldu. Önceden kesinleşmiş olan bazı cihazların dışında yeni cihazlarında 8.0 sürümüne yükseleceği ortaya çıktı. İşte o cihazlara ilişkin bilgiler.

LG firmasının yaptığı son duyurunun ardından, LG G7 ThinQ, G6, V20 ve Q6 akıllı telefon modelleri için yeni güncellemelerin geleceği anlaşıldı. G7 ThinQ için artırılmış gerçeklik (AR) etiket özelliği sunulurken, LG G6 tarafında kamera yönünde geliştirmeler yapılacak.

Yeni yazılım güncellemesinin sunulması beraberinde LG V20 8.0 güncellemesine sahip olacak. Güncelleme ilk Güney Kore merkezli denenecek. Ardından ise dünya pazarına sunulmasına yönelik çalışmalar tamamlanacak.

LG V20’nin alacağı yeni güncellemenin ardından telefon kullanımında hızlandırmalar hedefleniyor. Daha hızlı açılış kapanış süresi, programların tepki süresinin azalması, bildirim gruplaması gibi özellikler gelecek.

Tüm bu iyileştirmeler yapılırken, telefonun enerji kullanımı da optimize edilecek.

Telefon performansı daha iyiye çekilirken, batarya verimliliği de artırılmış olacak.

Reklam
Hangi Lg Modelleri Android Oreo 8.0 Güncellemesi Alacak?

Türkiye’de de satışa sunulmuş olan LG G7 ThinQ AR etiket güncellemesine sahip olacak. Böylece bu telefona sahip kullanıcılar 3D animasyonları ya da AR etiket özelliğini paylaşmayı hedefledikleri foto yada videolarda kullanabilecek.

LG’nin alacağı yeni güncellemenin ardından LG G6 içinde önemli iyileştirmeler geliyor. Sadece son sürüm amiral gemilerinde bulunan QLens özelliğine kavuşacak olan LG G6’da online alışveriş deneyimi daha da iyileştirilmiş olacak.

QLens özelliği elde edilen görüntüyü tanımak için hazırlanmış gelişmiş bir yapay zeka teknolojisinden oluşuyor. Örneğin satın alma gereksinimi duyduğunuz bir ürünün fotoğrafını çekiyorsunuz ve bu özellik sayesinde en uygun fiyata satın alabileceğiniz güvenilir alışveriş ortamları hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

QLens yalnızca alışveriş için kullanılmıyor. Aynı zamanda önemli binalar ve tarihi eserler içinde bilgi edinme amacıyla kullanılabiliyor.

LG G6’da fotoğraf deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen tek özellik yalnızca QLens değil. Beraberinde Parlak Mod ve Yapay Zeka Bağlantılı Akıllı Kamera özellikleri de geliyor.

Hızlı atlatma özelliği ile birlikte kullanıcılar çekmiş oldukları videoları GIF haline de getirebilecek. Toplu fotoğraf çekimleri içinde flaş destekli zamanlayıcı çekim özelliği getirilmiş.

Reklam

Orta segment tarafında yer alan LG Q6 ise alacağı Android 8.0 Oreo güncellemesi beraberinde yeni ses iyileştirmeleri özelliklerine kavuşacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu