Mobil

Hanmac’tan 3000 Dolarlık Lüks Telefon: New Defency

Reklam

Lüks telefon sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu kategoride en son Vertu imzalı bir ürün olan Vertu Aster satışa çıkarılmıştı. Bugünlerde ise lüks telefon üretimiyle ön plana çıkan Hanmac Android işletim sistemiyle çalışan yeni telefonu New Defency’i 3000 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkardı.

Öncelikli olarak Çin’de piyasaya sürülen bu cihaz, 18 ayar altından yapılmış. Bu özelliğin yanı sıra seramik tuşları, titanyum kasası, deri ve metal bileşenleriyle birlikte lüks akıllı telefon kullanıcılarına benzersiz bir tasarım sunuyor. Firma kaynaklı bilgilere göre bir lüks telefon yapımı 30 gün sürüyor.

Cihazın teknik donanımına bakacak olursak tasarım özelliklerinin yanında bayağı geride kaldığını söyleyebiliriz. Yalnızca tasarıma önem veren kullanıcıları cezbediyor. Telefon 480 x 800 piksel çözünürlüğünde ve 3.5-inç büyüklüğünde ekrana sahip.

Cihazın güç kaynağı MediaTek 6589 dört çekirdekli işlemci. Bu özelliklerin yanı sıra cihazda 2 GB RAM desteği, 64 GB yerel depolama alanı, 1440 mAh değerinde güce sahip batarya ve 3 MP ön ve 13 MP arka kamera gibi sistemsel özellikleri bulunuyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu