Htc

HTC 10 AnTuTu Performans Testinde Birinci!

Reklam

HTC firmasının 12 Nisan’da resmi olarak nihayet duyuracağı yeni amiral gemisi HTC 10‘ un AnTuTu perdormans testinde yapılan değerlendirmesine göre sonuçlar internete düştü. Daha önceki haberlerimizde paylaştığımız gibi HTC bir süredir maddi olarak sıkıntılı günler geçiriyor Firmanın bu maddi zorluklara rağmen ürettiği mobil cihazlardaki kaliteyi düşürmemesi ise HTC için büyük bir artı. Firmanın son amiral gemisi ile elde edildiği iddia edilen AnTuTu sonuçları gösteriyor ki HTC kalitesini düşürmemeye özen gösteriyor.

AnTuTu Benchmark’ın 6.0.1 sürümüyle elde edilen performans karşılaştırmasında HTC 10, Xiaomi Mi5, iPhone 6S ve Samsung Galaxy S7 Edge gibi rakipleri ile çarpışıyor;

Htc 10 Antutu Performans Testinde Birinci!
Htc 10 Antutu Performans Testinde Birinci!

Bu sonuçlarda dikkat çeken şey ise Snapdragon 820 işlemci kullanan HTC 10’un kendisiyle aynı işlemciye sahip olan Xiaomi Mi5 ve LG G5 gibi yeni amiral gemilerini de geçmiş olması. Anlaşılan o ki HTC optimizasyon işini bir hayli ciddiye almış ve cihazından maksimum verim elde edebilmek için elinden geleni yapmış.

HTC 10’un diğer dikkat çekici özellikleri arasında yüksek kaliteye sahip bir kamera ve yüksek ses kalitesi sunacak bir hoparlör sistemi de yer alıyor. Eğer yeni bir akıllı telefon almayı düşünüyorsanız HTC 10’u takip etmenizde ve piyasaya çıkacağı hatta ülkemize gelmesini beklemenizde fayda var.

OnePlus 3 Ne Zaman Duyurulacak?

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu