Giyilebilir Teknoloji

HTC Akıllı Saatini Duyurmaya Hazırlanıyor!

Reklam

Tasarladığı üstün performanslı telefonlar ile, teknoloji takipçilerinin gönlünde taht kurmayı başaran HTC’nin, önümüzdeki ayın içerisinde harika bir akıllı saat tanıtacağı teknoloji kulislerine düşen haberler arasında.
2015 yılının amiral telefonunun yanı sıra, akıllı saatini de tanıtması beklenen HTC, tanıtacağı akıllı saatin tasarım ve performansının yanı sıra, kullanacağı malzeme kalitesinin de kendisine yaraşır şekilde olacağı tahmin ediliyor. Androidegel teknoloji editörlerimizin ortak kanısının da, HTC’nin kesinlikle giyilebilir teknolojiye ağırlık vermesi gerektiği yönündedir. Hatta HTC bu alana adım atmak için, çok geç kaldı diyebiliriz.

HTC’nin tanıtacağı akıllı saatin, yuvarlak hatlara sahip olmasının yanı sıra, Android Wear teknolojisini kullanacağı kesin gibi gözüküyor. Geçen yıl yetkililerin giyilebilir teknoloji için şirketin hazır olduğunu duyurması, 2015 yılında HTC One M9 Hima ile birlikte akıllı saatin gelme ihtimaline daha kesinlik kazandırmıştı.

Önümüzdeki günlerde HTC’nin akıllı saatinin kalitesinin, ürettiği akıllı telefonlar kadar iddialı olup olmadığını göreceğiz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu