Htc

HTC One M10 Tanıtım Görseli!

Reklam

HTC’ nin merakla beklenen One M10 amiral gemisini MWC 2016 sonrasında yani LG ve Samsung’ un yeni amiral gemilerini tanıttıktan ve bir nebzede rakiplerinin rüzgarının geçtikten sonra tanıtacağını duyurmuştuk. Gelen bilgilere göre Tayvanlı firma 11 Nisan günü için hazırlık yapıyor. Firma bununda ötesine geçerek #powerof10 hashtagiyle bir görsel paylaştı.

Htc One M10 Tanıtım Görseli!

Görsele baktığımızda HTC yeni akıllı telefonunun metal çerçevede olacağı tahminleri şimdiden yükselmeye başladı. Firmanın bu ilk yayınladığı görselde One M10′ un bu özelliğine vurgu yapmak istediği düşünülüyor.
Tahminlere göre One M10 ekran boyutu 5.1 inç Quad HD çözünürlüklü AMOLED ekran ile gelecek.

Samsung ve Lg gibi Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisini kullanacak olan HTC, 4 GB RAM, 32 GB depolama, 5 UltraPixel ön ve 12 UltraPixel lazer otofokuslu arka kamera gibi teknik özellikleri barındırması bekleniyor. İşletim sisteminin de HTC Sense 8 arayüzlü Android 6.0.1 Marshmallow olacağı hemen hemen kesinleşmiş durumda.
Zor günler geçiren HTC firmasının One M10 modeli ile yeni bir başlangıç yapması için hayati bir önem taşıdığını da ayrıca belirtelim.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Nadir

Akıllı telefon konularına oldukça ilgili olan yazarımız, AndroideGeL Teknoloji Haber sitesi için yazıyor...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu