Htc

HTC One M7 için Lollipop hazır durumda

Reklam

HTC, mevcut amiral gemisi M8′ in hemen ardından HTC One M7’nin geliştirici sürümü için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınladı.

Tayvan merkezli teknoloji devi HTC, mevcut akıllı telefonları için güncelleme hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi One M8 için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınlayan HTC, bu sefer M7 için güncelleme yayınladı. Edindiğimiz son bilgilere göre One M7′ nin geliştirici sürümü için Android 5.0 Lollipop güncellemesi hazır.

HTC, Android 5.0 güncellemesini HTC One M7‘nin geliştirici sürümü için başlattı. Şu anda dağıtım aşamasında olan güncellemenin ilerleyen zamanlarda ise tüm M7 akıllı telefonu için yayınlanması bekleniyor. Aynı zamanda söz konusu güncellemenin neler getirdiğini de biliniyor. Ayarlar menüsüne arama fonksiyonunu getiren 5.0.2 yazılımı, bildirim ekranında bazı değişikliklere gidiyor. Ayrıca yeni sürüm ile birlikte uygulamalar da en güncel hale gelecek.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu