Htc

HTC One M9 ciddi tasarım değişikliğine gidebilir

Reklam

Dünyaca ünlü akıllı telefon üreticisi HTC 1 Mart tarihinde tanıtmasını beklediğimiz One M9 ile ilgili pek çok görsel ortaya çıktı, tasarım anlamında farklılık yaratacak değişiklikleri olmadığını gördük. Fakat yeni gelen duyumlar bu durumun farklı olduğunu gösteriyor.
Yeni gelen bu bilgilere göre görsellerde sızdırılan One M9 prototipi henüz ilk aşamadaki çalışmalara ait ve model ciddi anlamda değişikliğe uğradı. Köşeden köşeye bir ekrana sahip olacak ve BoomSound hoparlörler alt ve üst kısımlarda uca doğru yanaşacak.
HTC One M9 üst seviye Desire serisindeki gibi 13MP çözünürlüğündeki bir ön kameraya sahip olacak. Yine üst kısımda büyük bir kamera sensörü konumlanmış durumda. Ancak flaş olup olmadığı konusunda bir bilgi yok.
One M7 modeli ilk kez firmanın CEO’su Peter Chou‘nun elinde görüldüğü için lansman öncesi detaylı bilgi sahibi olabilmiştik. One M8 de ise yine pek çok görsel ile modelin bilgileri ortaya çıkmıştı. Eğer iddialar doğruysa One M9 ile ilgili henüz ortada net görseller mevcut değil. Bunula birlikte Mart ayındaki lansmanda yeni amiral gemisinin neye benzediği resmiyete kavuşacak.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu