Htc

HTC One M9 kamera özellikleri

Reklam

Geçtiğimiz aylarda teknoloji devi Htc’ nin M9 modeli üzerinde sıkıca çalıştığını ve sızıntılanan bir takım teknik özelliklerini duyurmuştuk. Yeni gelen bilgiler arasında özellikle kamera özelliği üzerinde bir takım iyileştirmelere ve geliştirmeler yapıldığı yönünde. Laptopmedia.com sitesi haberine göre HTC M9 çift 20.7 MP arka kameraya sahip olacak, aynı M8’deki gibi.

Sitenin belirttiğine göre firma ultrapiksel teknolojisini kullanmaya devam ediyor. 4 MP ultrapiksel kamera özçekimler için ön taraftaki yerini almış durumda (HTC Desire 826’daki gibi).

HTC One M9‘ da 5 inç’lik Full HD ekran, 8 çekirdekli Snapdragon 810 işlemci, 3 GB RAM, HTC Sense 7 arayüzüyle birlikte Android 5.0 işletim sisteminin olması bekleniyor. Bununla birlikte bir diğer iyileştirilen özellik ise depolama alanında olacak gibi, telefonda en az 32 GB dahili depolama birimi kullanabilir. Fakat bu bilginin doğruluğu teyit edilmiş değil. Tayvanlı teknoloji firması HTC 1 Mart’ ta resmi duyuruyu yapacak ve M9 tanıtımı gerçekleştirlecek.

Htc One M9'Un Kamera Detayları

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu