Htc

HTC, Sense 7 Ara Yüzünü Mobil Dünya Kongresinde Tanıttı

Reklam

HTC, “Dünya Mobil Kongresi” dâhilinde birçok yeni teknoloji ürünüyle birlikte Sense 7 ara yüzünü de tanıttı. Sense 6’ya benzediği fark edilen yeni ara yüzün One 8’le birlikte diğer modellerle 2015 yılının sonlarına doğru buluşması bekleniyor.

Barselona’da yapılan Mobil Dünya Kongresi teknolojiye duyarlı birçok kişinin beklentilerini karşıladı. HTC’nin de yer aldığı kongrede;  ONE M9, RE Grip ismiyle tanınan akıllı bileklik ve RE Vive adlı sanal gerçeklik gözlüğü HTC’yi basının ilgi odağı haline getirdi. Uzun zamandan beri tartışma konusu olan Sense 7 ara yüzünü de mobil kullanıcılara tanıtan HTC, beklentileri boşa çıkarmadı ve tartışmaları bitirdi.

Sense 6’ya benzerliği sebebiyle tartışma konusu olan yeni ara yüz kullanıcılar tarafından eleştiriliyor. Fakat yenilenmiş tema desteği olumsuz eleştirilerin yumuşamasını sağlıyor. Sense 7 kişiselleştirme konusunda boyut atlamış. Renkleri, simgeleri vb. birçok fonksiyonu kullanıcının özelleştirmesine izin veriyor.

Aynı zamanda ana ekranın yenilenmesiyle birlikte evimiz veya iş yerimiz için farklı profiller oluşturabiliyoruz. Yenilenen bu özellik sayesinde bulunduğunuz konuma göre birbirinden farklı ekranları kullanma şansına sahip oluyorsunuz.

Elde edilen haberlere göre Sense 7 güncellemesi tüm modellerin kullanımına sunulacak ve bu yılın sonlarına doğru kullanıcıyla buluşması bekleniyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu