Huawei

Huawei’ den Yüksek Özellikli, Düşük Fiyatlı Telefon

Reklam

Son zamanlarda tekrar çıkış yapmak için yaptığı adımlarla dikkat çeken Huawei şimdide orta – üst derecede özelliklere sahip yeni akıllı telefonunun tanıtımını yaptı. Huawei Honor 5C isimli bu telefon hem güçlü yönleri hem de cazip fiyat yönüyle dikkat çekiyor.

Genelde amiral gemisi olarak tanımlanan ileri seviye telefonlardan söz ediyor. Ancak orta segmentte yer alan iyi özellikli, uygun fiyatlı telefonların yeri de bu sektörde çok büyük. En uygun fiyat aralıklarında uygun bir akıllı telefon cihazına sahip olmak isteyen bireyler ilgili ürünleri tercih etmekteler.

Birçok atılımla dikkat çeken Huawei’nin akıllı telefon sektöründe en son atılımı Honor 5C modeli oldu. Bu cihazın kendine has işlemci modeli, tüm dikkatleri üzerine çeken donanımı ve cazip fiyat seçeneğiyle dikkat çekiyor.

ETKİLEYİCİ DONANIM

Cihazın ortaya koyduğu performans pek fazla testten geçirilmemiş olsa da açıklanan özelliklere bakıldığında gayet yeterli olduğunu görebiliyoruz. Full HD 424ppi değeri sunmakta olan bu cihazın 5.2inç ekranı bulunuyor. HiSilicon Kirin 650 çip ise bu cihaza güç veriyor. 1.7 GHz ve 2 GHz saat hızında çalışma gücüne sahip olan 4 çekirdekli Cortex A-53 işlemci donanımına sahip olan bu cihaza 2 GB RAM ve Mali-T8800 eşlik etmekte.

Huawei’ Den Yüksek Özellikli, Düşük Fiyatlı Telefon

Reklam

KAMERA ÖZELLİKLERİ

Cihazın her ne kadar orta özelliklerde olduğunu söylesek de etkileyici bir kamerayla gelmiş. Saniyede 30 kare kadar çekim yapmayı başaran 13MP Full HD kamerası bulunmakta. Öndeki kamera ise 8MP çözünürlükte. Her iki lens tarafında da f2.0 diyafram açıklığı bulunmasıyla birlikte ışığın az olduğu ortamlarda da kaliteli fotoğraf çekimi hedefleniyor.

DİĞER ÖZELLİKLER

Huawei Honor 5C özellikleri yalnızca iyi bir kamera, RAM ve grafik işlemciyle sınırlı değil. Diğer özellikler olarak tanımlayabileceğimiz parmak izi sensörü, çift sim kart desteği, 3000 mAh pil ve Cat 6 LTE gibi ekstra özellikleri bulunuyor.

HUAWEİ HONOR C5 FİYATI

Yurt dışı pazarında bu telefonun 139 dolardan satılması bekleniyor. Türkiye’de ise tahmini olarak 600-650 TL fiyat aralıklarında satılabileceğini düşünmekteyiz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Hakan

Özellikle akıllı telefonlara karşı ilgisi bulunan yazarımız, güncel haberleri AndroideGeL için yazıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu