AndroTabletHuawei

Huawei Mediapad M2 Duyuruldu!

Reklam

Huawei yeni tablet modelini resmi olarak duyurdu. Huawei’ nin yeni tableti olan Mediapad M2 duyuruldu. İşte detaylar haberimizde… Son yıllarda, Huawei tarafından geliştirilen ve teknoloji pazarına sunulmuş olan akıllı telefon modelleri büyük bir beğeni toplamaktaydı. Şimdilerdeyse Huawei yeni bir tablet modeliyle dikkat çekmeyi başarıyor. Teknoloji pazarında geniş bir hakimiyet alanı kurmuş olan Huawei son olarak duyurusunu yapmış olduğu Huawei Mediapad M2 tablet modeli ile birlikte teknoloji pazarında gözleri kendi üzerine çekmeyi başardı.

Huawei Mediapad M2 uygun fiyat aralıkları içerisinde her açıdan güçlü özelliklere sahip bir tablet almak isteyenler için tercih edilebilir bir ürün olarak görülüyor.

Huawei Mediapad 2

HUAWEİ MEDİAPAD 2 ÖZELLİKLERİ

Yukarıda son olarak vurgulamış olduğumuz gibi bu tablet düşük fiyat aralıklarında satılacak olsa da gerçekten güçlü özelliklere sahip olacak.

Bu tablet modelinin 10.1 inç büyüklüğünde olması bekleniyor. Ayrıca parmak izi sensörü de Huawei Mediapad M2’de mevcut bulunmakta. İşlemci olarak ise Qualcomm’ un üreticiliğini üstlendiği “Snapdragon 615 yonga seti” bu tablette kullanılacak. Ayrıca 5MP ön kamera, 13MP arka kamera, 3GB RAM, 4360mAh batarya, 16 ve 32GB yerel depolama alanı gibi oldukça iddialı özelliklere sahip.

Reklam

Huawei Mediapad 2 Fiyatı

16GB sürümü 240$

32GB sürümü 280$

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 1 Ortalama: 5]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu