Huawei

Huawei Satışları 100 Milyona Ulaştı

Reklam

Teknoloji üreticisi Huawei 100 milyonun üzerinde akıllı telefon satışı yaparak dev teknoloji şirketlerinin yer aldığı 100 milyon kulübünde kendi yerini nihayet aldı.

Huawei 100 milyonu aşkın akıllı telefon satışı yapmasıyla birlikte Apple, Samsung gibi dev firmalarında dahil olduğu 100 milyon satış barajını geçen firmalar arasında kendi yerini aldı. Söz konusu duyuru Huawei resmi Weibo hesabı tarafından yapıldı.

Firma bir süre önce “Akıllı telefon sevkiyatı takvimimizin ilerisindeyiz.” demişti. Bu açıklamanın ardından 5 ay geçmesiyle birlikte 2015 yılı bitmeden 100 milyon rakamına ulaştı.

HUAWEİ ZAMANLA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

100 milyon rakamına bakacak olursak yakın zaman aralıkları içerisinde Mate 8’i Çin’de piyasaya süren Huawei’nin telefon satışları beklenenin daha da üzerinde gidiyor. 2016 Çin merkezli firma için önemli bir dönem olacak. Firma satışlarını Amerika’ya da yayarak yükselişini sürdürmek istiyor. Şimdilik firmanın Amerika’yla ilgili planları belli değil. Ocak ayında düzenlenmesi planlanan CES fuarında planlarla ilgili açıklamalar yapılacak.

The Wall Street Journal kaynaklı raporlara göre Huawei Mate 8 ve Honor 5X akıllı telefon modelleri Çinli firmanın Amerika genelinde satışa çıkardığı ilk cihazlar olacak. Aynı zamanda yılın ilerleyen dönemlerinde Huawei’nin akıllı saat satışları yapması da bekleniyor.

Huawei Mate 8 özellikleriyse şöyle; 6 inç 1440p çözünürlükte ekran, 3GB RAM, 8MP ön kamera & 16MP arka kamera, 32 GB yerel hafıza.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu