Sosyal Medya

Instagram Temizliği Büyük Yankı Uyandırdı

Reklam

Instagram geçtiğimiz günlerde sahte ve etkinliğini sürdürmeyen hesapları temizleyeceğini açıklamıştı. Söylendiği gibi temizlik süreci gerçekleşti ve birçok instagram sayfası ortadan kaldırıldı. Instagram’ın gerçekleştirdiği temizlikten etkilenen isimler arasında ünlüler de yer alıyor. En büyük kayıp yaşayan ünlü isimler arasında Justin Bieber’in ismi de var.

Instagram’ın düzenlediği temizlik süreci neredeyse bitmek üzere. Temizliğin ardından ünlü isimler kişisel instagram sosyal ağ hesaplarında milyonlarca takipçi kaybettiler. Fakat işin ilginç olan kısmı en çok takipçi kaybeden hesabın, instagram’ın kendi resmi hesabı olması. Instagram’ın resmi hesabı temizlik sürecinin ardından 18 milyon 880 bin 211 takipçi kaybetti. Twitter’ın da hesaplarda temizlik yaptığını hatırlatalım.

Temizlik sürecinin bitmesiyle birlikte birçok sahte hesap kapatıldı, ünlü isimler hatta instagram’ın resmi hesabı bile büyük takipçi kaybı yaşadı. Temizliğin ardından takipçi kaybeden ünlü hesaplarının birkaçı aşağıdaki gibi;
1. Justin Bieber resmi instagram hesabı 3 milyon 538 bin 228 takipçi kaybı
2. Wellington Campos resmi instagram hesabı 3 milyon 284 bin 304 takipçi kaybı
3. Akon resmi instagram hesabı 2 milyon 400 bin takipçi kaybı
4. Kim Kardashian 1 milyon 300 bin takipçi kaybı

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu