Lenovo

Lenovo’ dan Dev Ekranlı: Yoga Tab 3 Plus 10 Tablet Geliyor!

Reklam

Tablet cihazlarda büyük ekran furyası özellikle iPad Pro’nun ardından dikkat çekici bir boyuta ulaşmıştı. Bu furyaya müdahil olmaya hazırlanan Lenovo, Yoga Tab 3 Plus 10 isimli yeni tablet cihazını IFA 2016’da kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bu tabletin en dikkat çekici yönü ekran boyutunun 10 inç kadar olması. Ekran bu kadar büyük olmasına karşın cihaz Quad HD çözünürlük desteğiyle birlikte kalite düzeyi yüksek görüntü sunmayı başaracak.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 Teknik Özellikleri

Lenovo’ Dan Dev Ekranlı: Yoga Tab 3 Plus 10 Tablet Geliyor!

Cihaz ekranının oldukça büyük olması ve ileri düzey sistem özellikleri nedeniyle hemen akıllara şarj ömrünün ne kadar süreceği geliyor. Üreticiler bunu da düşünmüş. Yani bataryanın gücü 9.300mAh kadar olacak. Kullanım süresi yaklaşık olarak 18 saat kadar olacak. Cihazda işletim sistemi olarak ise her zaman karşımıza bir standart olarak çıkan Android tercih edilmiş. USB Type-C bağlantısına sahip olan bu cihazda veri aktarım hızı artacak ve batarya dolum süresi kısalacak.

Tablette işlemci olaraksa 6 çekirdekli 1.8GHz hızına sahip Qualcomm Snapdragon 650 tercih edilmiş. Adreno 510 grafik işlem birimiyle kutusundan çıkacak olan bu tablette Qualcomm Quick Charge 3.0, Bluetooth 4.1 gibi teknolojilerde yer alıyor. Android işletim sistemi sürümününse 6.0 Marshmallow olması bekleniyor. Android 7.0 Nougat ise bir sürpriz olarak karşımıza çıkabilir.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus 10 Fiyat ve Diğer Bilgiler

Lenovo’ Dan Dev Ekranlı: Yoga Tab 3 Plus 10 Tablet Geliyor!

Cihazın sim kart desteği olmayan Lenovo Yoga Tam 3 Plus 10 modelin 399$ fiyat etiketiyle birlikte satılması planlanıyor. LTE destekli versiyonuysa 499$ fiyatında satılacak. Bu versiyonda sim kart desteği mevcut. Bu tür cihazlarda sim kart desteğinin mevcut olması çok önemli bir husus. Çünkü her zaman wifi bağlantısı bulmak mümkün olmuyor.

Reklam

Bu açıdan sim kart desteği tablet cihazlarını genel olarak dışarıdan kullananlar için mobil internet deneyimi sunuyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu