Mobil

LG G4 3K Ekran Çözünürlüğünde Olacak

Reklam

LG markasının beklenen telefon modeli LG G4 3K ekran çözünürlüğü olacağı iddia ediliyor. LG G4’ün ekran çözünürlüğünün bir kod sayfasında 1620 x 2880 olarak görüntülenmesi bu iddiaları ortaya çıkardı. LG G4’ün model numarası da belirlenmiş durumda. LG G4 LG-VS999 olarak söylenecek ve bu numarayla satışa sunulacak.

2014 senesinde 2K yani QuadHD ekran çözünürlüğüyle bu sektöre yeni bir numara kazandıran LG, bu sene için de yine önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. LG, ekran paneli üretmekte mühim bir firma olduğundan dolayı kendi cihazlarında her zaman bir adım önde gidiyor. Yeni teknolojileri cihazlarında direkt olarak kullanabiliyor.

LG G4 modelinin MWC 2015’te açıklanması bekleniyor. Cihazda tasarım, kamera ve ekran boyutu konusunda değişiklikler olacak. 500 ppi ve üzeri bir keskinlik derecesiyle 5.5 inç ekran boyutuna sahip olacağı tahmin edilen LG G4, bu senenin ikinci çeyreğinde satışa çıkabilir.

 

Lg G4 3K Ekran Çözünürlüğünde Olacak
Lg G4 3K Ekran Çözünürlüğünde Olacak

Markanın, Snapdragon 810 işlemci, 4 GB sistem belleği ve 16 mp çözünürlükte bir kameraya sahip olması bekleniyor. Fakat en önemli konu 1620 x 2880 çözünürlüğü olan 3K ekranı. Acaba LG, bu sene ses getirmesi beklenen bu hamleyi yapacak mı?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu