LG

LG G4 Görseli LG Türkiye’de

Reklam

Telefonların resmi olarak tanıtılmasına çok kısa bir zaman kaldı. İşte öğrenilen son bilgiler.

LG markasının 2015’te çıkaracağı yeni modeli olan G4‘ü meraklı bekleyiş devam ediyor. Kısa bir zaman önce yaptığımız haberde, modelin 28 Nisan tarihi itibariyle ilk kez insanların önüne sunulacağından ve 29 Nisan itibariyle de İstanbul’da tanıtılabileceğinden bahsetmiştik.

LG, amiral gemisi modellerinin tanıtımını yapmak için büyük birkaç tane şehir seçiyor ve bu seçtiği şehirlerarasında geçen yıl G3’ün tanıtımı için İstanbul da vardı. Bu sene de G4’ün tanıtımı için İstanbul’dan söz ediliyor.

Tabii diğer yandan G4 modeli için yeni bilgilerin gelmesi de devam ediyor. 5.5 QHD ekranın alışılmış QHD ekranlara göre daha iyi olduğundan oldukça sık söz ediliyor. Modelin kamerasının da F1.8 diyafram aralığında, 20 ya da 16MP olabileceğinden bahsediliyor. Model hakkında yeni görüntüler ve bilgiler yavaş yavaş gelmeye devam ederken bir görüntü de LG TR’nin resmi Facebook hesabında yerini aldı.

Yukarıda görebileceğiniz görsel, LG’nin yeni amiral gemisinin arka bölümüne dair bir takım bilgiler veriyor.

LG’nin son zamanlarda en iyi modellerinde kullandığı sihirli tuşlar, daha stilize bir hal almış olarak geliyor. Led flash ışığı, kamera ve lazer otofokus özelliği de aynı şekilde yerini almış. F1.8 açıklık oranı da aynı aynen görsellerde belirtilmiş.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu