LG

LG G5 Renkleri

Reklam

Akıllı telefon kullanıcıları için telefonunun özellikleri kadar rengi de önem taşımaktadır. Erkek kullanıcılar daha çok gri tonları tercih etmekle birlikte, bayanlar renk konusunda daha seçiciler. LG G5 modelinin renkleri kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. LG G5 yalnızca kendisiyle değil arkadaşları ile de akıllı telefon arenasına yenilik katmayı hedefleyen bir model.

Olması gerektiği gibi teknik özellikler açısından günümüzün en optimize çalışan detaylarına yer verildiğine dair herhangi bir şüphemiz yok.

Lg G5 Renkleri

Ürünü test etmeyi başaran otoritelerce tasarım konusunda da oldukça yol katedildiğinin üzerinde duruluyor. Bilindiği üzere LG, G serisi tüm akıllı telefonlarında radikal değişiklikler yapmaktan ve kullanıcıları gerçekten “ilk kez” görecekleri özelliklerle karşılaştırmayı başarıyor.

Yeni model LG G5 modeli aynı zamanda renk seçenekleri ile de birçok rakibinin önüne geçmiş durumda. LG’ nin açıkladığı renk seçenekleri arasında pembe, altın, gümüş ve koyu gri var. Metalik renkler sayesinde cihazın çekiciliğinin ciddi şekilde arttığı gözlerden kaçmıyor.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu