LG

LG Stylus 2 Plus Resmen Tanıtıldı

Reklam

Şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde Stylus 2’yi modelini tanıtan LG, bu kez telefonun güçlü versiyonu olan Stylus 2 Plus modeli ile kullanıcılarının karşısına çıktı.

LG Stylus 2 Plus Teknik Özellikleri

Stylus 2 Plus modelinde gözle görülür şekilde donanım yükselmesi olduğunu görüyoruz. 5.7 inç ekran büyüklüğü olan telefona IPS tabanlı Full HD panel eşlik ediyor.
Stylus 2 modelinde dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemciye yer veren LG, Stylus 2 Plus modelinde sekiz çekirdekli Snapdragon 430 işlemci kullanıyor.

Lg Stylus 2 Plus Resmen Tanıtıldı
Bellek birimine baktığımızda da ciddi bir yükselişin olduğunu fark ediyoruz. Stylus 2 modelinde 1.5-2 GB RAM ve 16 GB depolama alanına yer veren LG, Stylus 2 Plus modelinde 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanına yer veriyor.
3.000 mAh kapasiteli bataryasından güç alan telefon, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle kutusundan çıkıyor. 16 MP çözünürlüğünde arka kamera, 8 MP çözünürlüğünde ön kamera, 4.5G LTE ve çift Sim Kart desteği telefonun diğer özellikleri.
LG Stylus 2 Plus bu yıl Haziran ayında piyasadaki yerini alacak. Telefonun fiyatının 340 dolar şeklinde olacağı açıklandı.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu