Mobil

Motorola’nın Gizem Dolu Yeni Telefonu

Reklam

Motorola, yeni akıllı telefonlar üzerinde sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor.

Mobil dünyada gün geçtikçe piyasaya sürülmemiş akıllı telefon modelleri hakkında yeni haberler sızmaya devam ediyor. Daha önce mobil cihazlar konusunda haber kaynağı olarak kullanılan FFC bu sefer Motorola’nın yeni telefonu görülüyor.

IHDT56QF1 ID koduyla listelenen bu telefon 4583 numarasının verildiği şifreli isme sahip. Belgelere bakıldığında telefon hakkında çok az detayın bulunduğu görülüyor. Cihazın şimdilik Bluetooth 4.0, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi hotspot ve 850/1900MHz GSM özellikleri açıklanmış. Bu özellikler zaten akıllı telefonların neredeyse tamamında var. Genişliği 66.99 mm olan telefonun uzunluğu 129.9 mm kadar.

Diyagonal olarak söyleyecek olursak 5.49 inç (136.9 mm). Dikkat edilmesi gereken nokta ise bu oranların telefonun boyutları olması, ekran boyutları değil. Bunun yanı sıra cihazın pilide yerleşik olarak gözüküyor.

Motorola’nın Gizem Dolu Yeni Telefonu

LTE bağlantısının eksik gibi durması göze çarpan durumlar arasında. Konuya başka bir yönden değinecek olursak bu cihaz üst düzey performans özelliklerine sahip olmayacak yani giriş seviyesinde bir cihaz olarak piyasaya sürülecek. Moto E modeli yeni sürümünün yola çıktığından söz edilmişti.

Reklam

Moto E 2’nin de 4.5 inç ekrana sahip olacağından bahsediliyordu. Bu durum FCC belgelerinde yer alan oranlarla uyuşuyor. Bu telefonun yeni Moto E modeli olma şansı oldukça yüksek. Fakat Motorola’nın ters köşe yaptığı zamanları da unutmamak lazım, farklı bir modelin piyasaya sürülme şansı da bulunuyor.

Motorola’nın Gizem Dolu Yeni Telefonu

 

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu