Teknoloji Haberleri

O Akıllı Telefonun fiyatı 500 TL düştü! BlackBerry Priv

Reklam

Android işletim sistemiyle çalışan ve ülkemizde pek fazla ses getirmese de dünya genelinde kullanıcılardan ilginç bir şekilde ilgi gören BlackBerry Priv‘in fiyatı ani bir kararla düşürüldü ve daha uygun bir fiyata geriledi.

Priv ilk çıktığında 649 dolara kontratsız olarak satılan BlackBerry Priv’in fiyatı 200 dolar indirime gidilerek 449 dolar oldu. 200 dolarlık bir indirim bu ekonomik şartlarda oldukça iyi bir indirim fakat bu telefonun piyasasının olmadığını da hatırlatmakta fayda var. Ülkemiz için tek avantajı 4.5G desteklemesi.

BLACKBERRY PRIV TEKNİK ÖZELLİKLERİ

5.4 inç AMOLED ekrana sahip olan ve 2560×1440 piksel ekran çözünürlüğüne sahip olan BlackBerry Priv’de Snapdragon 808 işlemci yer alıyor. 3 GB RAM’le çalışan cihazda 32 GB dahili hafıza yer alsa da, microSD kart desteği sayesinde 200 GB’a kadar toplam hafızayı artırabilmek mümkün.

18 MP arka kameraya sahip olan cihaz ile 4K video çekimi mümkünken, cihazın ön yüzünde de 2 MP kamera bulunuyor. BlackBerry Priv, 4.5G desteğine de sahip.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu