Oppo

Orta Seviyedeki Yeni Akıllı Telefon Modeli Neo 7, Oppo Tarafından Duyuruldu

Reklam

Çin merkezli akıllı cihaz tasarımı, üretimi ve satışı yapan Oppo, Android mobil işletim sistemiyle çalışan Neo 7’nin resmi duyurusunu yaptı.

Oppo, orta ölçekli kullanım özellikleri bulunan yeni akıllı cihaz modeli Neo 7’nin duyurusunu yaptı. Oppo tarafından yapılan açıklamaları dikkate aldığımızda Neo 7 akıllı cihaz modelinin birkaç sürümü olacağını ve bu yüzden her versiyona göre ve satışa sunulduğu ülkelere göre cihaz fiyatlarında değişkenlik görülebileceği belirtildi.

Neo 7, Android Lollipop işletim sistemi tabanlı Color OS 2.1’le birlikte kullanıcısıyla buluşuyor. Ayna görünümünde olan arka tarafında çeşitli leke ve parmak izleri tutulma olasılığı yüksek gibi gözüküyor. Yani Neo 7 sahipleri akıllı cihazlarını temiz tutabilmek için sık sık temizlemek zorunda kalacaklar.

Neo 7
Oppo Neo 7

Telefonun özelliklerine detaylı bir şekilde değinecek olursak, 4 çekirdekli 1.2 GHz saat hızında işlem yapan Snapdragon 410 işlemci modeliyle birlikte çalıştığını, 16GB yerel depolama alanının bulunduğunu ve cihazın 1GB RAM özelliğine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Cihaza microSD hafıza kartı desteği eklenmesi durumunda kullanıcı ekstra 64GB’a kadar depolama alanı edinebilecek.

8MP çözünürlükte, otofokuslu ve LED flaş özelliğine sahip arka kamerasıyla birlikte 5MP çözünürlükte ön kamerası bulunuyor. Ekran boyutu 5 inç, 540x960p çözünürlüğündeyken Neo 7’nin boyutu “142.7 x 71.7 x 7.55 mm” ağırlık oranı ise “140 gram” Cihazın bataryasıysa 2420mAh gücünde.

Oppo henüz cihazın satın alınabilirliği konusunda herhangi bir açıklama yapmadı fakat kısa süre içerisinde konunun netlik kazanacağını düşünmekteyiz.

Reklam
Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu