Teknoloji Haberleri

PayPal One Touch Türkiye’de!

Reklam

İnternet üzerinden satış yapmanın oldukça kolaylaştığı ve bir çok ünlü markanın kendi e-ticaret sitelerini aktif hale getirdiği bugünlerde kredi kartı ile ödeme teknolojileride gelişmeyi sürdürüyor. PayPal One ile Kredi kartı ile ödeme yapabilmenin dışında ise Android Pay, Apple Pay ve Samsung Pay gibi hizmetler ile birlikte kredi kartınıza ihtiyaç duymadan alışveriş yapılabiliyor. Elbette ki bu yeni ödeme sistemlerini kullanmak için güncel bir akıllı telefona ihtiyacınız var.

PayPal bilindiği üzere ülkemizde bir çok sitede ödeme şekli olarak kullanılabiliyor. PayPal Amerika, Kanada ve İngiltere’de daha önce kullanıma sunduğu One Touch hizmetini Türkiye kullanıcılarına da sunmaya başladı. PayPal One Touch, kullanıcı adı ve şifrenizi güvenli bir şekilde hafızasında tutuyor ve bu sayede her defasında PayPal üyeliğinize giriş yapmanıza gerek kalmıyor. Tabiiki öncelikle PayPal hesabınızın olması ve buraya güvenli bir şekilde Kredi Kartınızı, yada kartlarınızı eklemiş olmanız gerekmekte.

Kredi kartı ile ödeme dönemi, teknolojinin gelişmesi ile yavaş yavaş tarih olmaya başlıyor.

PayPal One Touch entegrasyonuna, dünya genelinde internetin en büyük 500 perakendecisi ve yüzbinlerce e-alışveriş sitesi destek veriyor. Önümüzdeki yıllarda PayPal One Touch’ın kullanım alanının daha fazla genişlemesi bekleniyor. Sistemin ülkemize gelmesiyle birlikte internet üzerinden alış-veriş yapan kesim ve E-Ticaret siteleri PayPal One Touch’ ı destekleyecek mi?

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

Reklam

Elif

Teknoloji konularına oldukça ilgili olan yazar, güncel haberleri AndroideGeL için araştırıyor ve paylaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu