Samsung

Samsung’ dan Yeni Telefon; Galaxy J3 Pro

Reklam

Samsung firması yeni akıllı telefonları ile akıllı telefon piyasasına hükmetmeye karar vermiş. TENAA platformunda ortaya çıkan bilgilere göre SM-J3119 kod numarasıyla Galaxy J3 2016′ nın ardından şimdi de Galaxy J3 Pro ortaya çıktı.

Samsung' Dan Yeni Telefon; Galaxy J3 Pro

Gelelim sızan Galaxy J3 Pro’ nun teknik özelliklerine;

Ekran tarafına baktığımızda 5 inç boyutunda olduğunu görüyoruz. Amoled bir ekrana sahip olan J3 Pro 1080p çözünürlükte. Cihazın bir başka modelinde ise bu çözünürlük 720p. Sm-J3110 kod adına sahip bu telefonda ise yine J3 Pro’ da olduğu gibi 4G LTE bağlantı desteği mevcut. Sadece ekran çözünürlükleri farklı durumda.

Galaxy J3 Pro, Qualcomm Snapdragon 410 işlemciden güç alıyor. 4 çekirdeğe sahip olan telefon 1.2GHz hızında. İşlemcinin 64 bit mimariye sahip olduğunu belirtelim. Kamera detaylarında ise arka 8MP ön 5 MP çözünürlüğünde.

Sızan Galaxy J3, Android 5.1 Lollipop işletim sistemiyle gelmesi beklenirken, 2600 mAh bataryasından güç alacak.

Reklam

Telefon, altın ve gri renk alternatifleri ile birlikte Temmuz ayında Çin’de duyurulacak. Fiyatı henüz belli olmamakla birlikte Galaxy J3 2016′ nın 135 dolar seviyelerinde olduğunu düşünürsek Galaxy J3 Pro’ nun muhtemelen 150-200 dolar bandında olacağını tahmin edebiliriz.

Bu yazıyı derecelendirmek için tıklayın!
[Toplam: 0 Ortalama: 0]

A. Özgün Okay

Teknoloji, mobil, akıllı telefon konularına hakim olan yazar, Android işletim sistemine de ayrı bir ilgi duyar. AndroideGeL.com sitemizin kurucusu olup, en güncel haberleri paylaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu